Укр
Рус

Азу з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Азу з баранини 65 6 4 з 5 - детальніше -
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанові рулетики 35 2 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Баурсаки класичні - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки класичні 55 3 3 з 5 - детальніше -
Білоруські деруни - покроковий рецепт, фото 1 Білоруські деруни 55 4 3 з 5 - детальніше -
Біляші закриті - покроковий рецепт, фото 1 Біляші закриті 85 4 3 з 5 - детальніше -
Біляші на воді - покроковий рецепт, фото 1 Біляші на воді 65 3 3 з 5 - детальніше -
Біляші на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Біляші на дріжджах 70 4 3 з 5 - детальніше -
Біляші з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом 110 4 3 з 5 - детальніше -
Біляші татарські - покроковий рецепт, фото 1 Біляші татарські 180 3 4 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з курячого філе 45 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з телятини 95 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов класичний - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов класичний 85 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з грибами 30 6 3 з 5 - детальніше -
 Бефстроганов зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов зі сметаною 50 4 3 з 5 - детальніше -
Биточки з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з яловичини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Биточки з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з курячого фаршу 40 2 3 з 5 - детальніше -
Биточки з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з курячого філе 35 2 3 з 5 - детальніше -
Биточки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки зі свинини 45 3 3 з 5 - детальніше -
Биточки картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Биточки картопляні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс 30 1 2 з 5 - детальніше -
Біфштекс з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з яловичини 35 4 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс зі свинини 45 2 2 з 5 - детальніше -
Біфштекс з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з телятини 45 4 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з фаршу 70 4 3 з 5 - детальніше -
Ви обрали:
×На сковороді
Вид
Національні кухні
Рівень складності
Швидкість приготування
Для матусь та дітей

Рецепти на сковороді - смажити, тушкувати і навіть варити

Страви, приготовані на сковороді, в основному асоціюються зі смаженням. Але це не зовсім так - на сковорідці можна не тільки посмажити котлети, пиріжки, млинці, оладки, яєчню, а й згасити овочі, приготувати різотто, локшину вок і навіть піцу. А як вам ідея спекти на плиті торт? Правда, цікава ідея? Особливо в ситуації, коли ви обмежені в посуді і кухонному інвентарі. Що смачного можна приготувати за рецептом на сковороді, читайте далі.

Які страви готують на сковороді

Без кількох хороших сковорідок різного діаметра, зі кришкою і без не обійдеться жодна домашня або професійна кухня. Повноцінне приготування страв неможливо без цього предмета кухонного начиння.

Рецептів на сковороді на нашому сайті представлена величезна безліч, і вибрати з них свої улюблені не складе для вас ніяких труднощів. На цій сторінці ви дізнаєтеся, як готувати такі страви:

● Смажене м'ясо і риба: свинячі, рибні, курячі, печінкові, рубані котлети; відбивні, біфштекси і ромштекс, стегенця, курча тютюну

● Страви з тіста: вергуни, млинчики, пиріжки, піца, оладки.

● Тушковані і смажені овочі: картопля, рагу, лечо, соте, деруни, зрази.

● Незвичайні страви: торт на сковороді, печінковий торт, сирні палички.

Для того щоб страви на сковороді, приготовані за нашими рецептами, виходили смачними, в першу чергу радимо подбати про придбання якісної посуду.

Як вибрати хорошу сковорідку

Чи вдасться вам блюдо за рецептом на сковороді, залежить ще й від якості самої посуду. Професійні кухарі рекомендують для смаження м'яса використовувати сковороду-гриль зі рифленими смугами. Для гасіння овочів & mdash; велику посуд зі високими стінками.

Якщо говорити про матеріал, то універсальним є чавун. Він володіє натуральним антипригарним покриттям, рівномірно нагрівається і довго залишається гарячим, а також не боїться падінь (як кераміка) і гострих предметів (як тефлон). Схожі характеристики можна спостерігати у посуду з нержавіючої сталі. Нею часто користуються на професійних кухнях закладів. Правда, яєчню на ній краще не готувати.

Ідеальна сковорідка повинна володіти товстими стінками і дном, немаленьким вагою і мати кілька антипригарних шарів.

Бажаємо вам смачних рецептів на сковороді разом з Recept.ua!