Укр
Рус

Охолоджені закуски

Террін з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Террін з баклажанів 55 4 75 з 5 - детальніше -
Буріто класичний - покроковий рецепт, фото 1 Буріто класичний 60 6 4 з 5 - детальніше -
Грибний паштет - покроковий рецепт, фото 1 Грибний паштет 70 3 2 з 5 - детальніше -
Смажені рулетики з лаваша - покроковий рецепт, фото 1 Смажені рулетики з лаваша 135 8 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Заливне з горбуші - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з горбуші 180 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з коропа - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з коропа 150 6 3 з 5 - детальніше -
Заливне з щуки - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з щуки 55 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з язика яловичого - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з язика яловичого 180 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з язика свинячого - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з язика свинячого 80 4 3 з 5 - детальніше -
Кабачкова ікра - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкова ікра 120 1 2 з 5 - детальніше -
Карпаччо з курки - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з курки 55 3 3 з 5 - детальніше -
Паштет з індички - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з індички 40 2 3 з 5 - детальніше -
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Паштет із печінки кролика - покроковий рецепт, фото 1 Паштет із печінки кролика 60 5 3 з 5 - детальніше -
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -
Рулетики з баклажанів з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з баклажанів з горіхами 150 8 3 з 5 - детальніше -
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з печінки тріски - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з печінки тріски 20 8 2 з 5 - детальніше -
Тарталетки з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з креветками 35 5 2 з 5 - детальніше -
Тарталетки з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Ви обрали:
 Закуски×Охолоджені
Вид
Категорія страви
Національні кухні
Рівень складності
Швидкість приготування
Оформлення рецепта