Укр
Рус

Рецепти Закусок

 Баклажанна ікра в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанна ікра в духовці 45 6 3 з 5 - детальніше -
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанові рулетики 35 2 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Бастурма - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма 180 4 3 з 5 - детальніше -
Бастурма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма в домашніх умовах 55 4 3 з 5 - детальніше -
Бастурма із яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із яловичини 140 6 4 з 5 - детальніше -
Бастурма із конини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із конини 120 6 4 з 5 - детальніше -
Бастурма зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма зі свинини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Бастурма по вірменськи - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма по вірменськи 35 5 3 з 5 - детальніше -
Брускета - покроковий рецепт, фото 1 Брускета 25 4 2 з 5 - детальніше -
Брускетта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта в духовці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Брускета з чорного хліба - покроковий рецепт, фото 1 Брускета з чорного хліба 25 1 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з лососем і сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Брускета з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Брускета з помідорами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з сиром 45 6 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з тунцем 35 4 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з печерицями 40 4 2 з 5 - детальніше -
Брускетта з яйцем пашот - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з яйцем пашот 40 3 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -
Буріто класичний - покроковий рецепт, фото 1 Буріто класичний 60 6 4 з 5 - детальніше -
Буріто з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -
Буріто з куркою і квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою і квасолею 25 1 2 з 5 - детальніше -
Буріто з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з овочами 25 3 2 з 5 - детальніше -
Буріто з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з рисом 40 6 3 з 5 - детальніше -
Буріто зі свининою і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Буріто зі свининою і овочами 40 6 3 з 5 - детальніше -
Бутерброди з бринзою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброди з бринзою 15 3 1 з 5 - детальніше -
Воловани з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з сьомгою 60 1 3 з 5 - детальніше -
Ви обрали:
 Закуски
Рівень складності
Швидкість приготування
Для матусь та дітей

Рецепти закусок і бутербродів для швидкого перекусу і святкового столу

На цій сторінці ви знайдете рецепти закусок і бутербродів, які вже давно увійшли в наше повсякденне життя і стали особливо популярними в сучасну епоху фастфуду. При цьому ці страви є не тільки смачним і ситним перекусом, але і повноцінними учасниками святкового застілля. Їх подають для посилення апетиту. Для цього навіть придумали спеціальний термін аппетайзер - страва, яка подається перед основним разом з алкогольним аперитивом.

Які бувають закуски

У всіх національних кухнях представлені свої особливі рецепти закусок і бутербродів, якими із задоволенням поповнюють свої меню ресторани і домашні господині. Серед них - слов'янські соління (огірки, помідори, грибочки, квашена капуста), американські снеки, французькі воловани і китайські дімсами. Але ось особливе місце в високій кухні займають італійські традиційні закусочні страви. Наприклад, карпаччо - це нарізана слайсами сира яловича вирізка з заправкою, а антипасто - блюдо з овочів, м'яса або морепродуктів зі спеціями, яке подається перед пастою.

Залежно від температури при подачі на стіл всі закуски діляться на гарячі і холодні. Найчастіше їх подають холодними, виняток становлять всілякі види бутербродів і сендвічів: хот-доги, гамбургери. Закусками можна вважати не тільки приготовані вами страви, а й нарізки з сирих овочів, трави, фрукти і ягоди, сири, м'ясні ковбаси, рибну ікру і консерви. До багатокомпонентних страв відносять фаршировані страви, пиріжки, тарталетки.

Що приготувати на закуску

В цьому розділі нашого сайту ви знайдете рецепти закусок і бутербродів на будь-який смак. Всі вони діляться на три категорії:

● Гарячі - ці страви можна їсти також холодними, але в гарячому вигляді вони по-особливому смачні: курячі та рибні нагетси, жульєн, фаршировані печериці, тарталетки з сиром і беконом.

● Холодні - фаршировані яйця і помідори, рулети з лаваша з лососем, воловани з сьомгою, мексиканське гуакамоле.

● Сендвічі - бувають гарячими (гамбургери, хот-доги, шаурма, бутерброди з розплавленим сиром) і холодними (канапе, грінки з часником).

Вибирайте рецепти бутербродів і закусок до душі разом з Recept.ua, і нехай кожен ваш день буде смачним!