Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Соуси
Бельгійський вишневий соус
25
1
2 з 5
- детальніше -
Бешамель для лазаньї
45
1
2 з 5
- детальніше -
Бешамель з грибами
45
1
2 з 5
- детальніше -
Вишневий соус до м’яса
30
1
2 з 5
- детальніше -
Домашня томатна паста
60
1
2 з 5
- детальніше -
Як приготувати соус Деміглас
30
1
2 з 5
- детальніше -
Кетчуп з помідорів і перцю (на зиму)
180
1
2 з 5
- детальніше -
Класичний томатний соус
40
1
2 з 5
- детальніше -
Сметанний соус зі шпинатом
30
1
2 з 5
- детальніше -
Соус Бешамель
40
1
2 з 5
- детальніше -
Соус бешамель з сиром
20
1
2 з 5
- детальніше -
Соус з вишні
20
1
2 з 5
- детальніше -
Соус Ткемалі
40
1
2 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
Соуси
×
Варити
×
Полуденок
Вид
Бешамель (4)
Вустерський (1)
Кетчуп (1)
Сметанний (1)
Ткемалі (4)
Томатний (1)
Категорія страви
Перші страви (+40)
Другі страви (+86)
Закуски (+14)
Салати (+5)
Десерти (+45)
Соуси
Напої (+21)
Консервування (+27)
Інгредієнти
Мясо (1)
Молочні продукти (4)
Овочі (3)
Фрукти та ягоди (4)
Гриби (1)
Зелень та прянощі (1)
Напій (1)
Національні кухні
Бельгійська кухня (2)
Болгарська кухня (1)
Бразильська кухня (1)
Грузинська кухня (1)
Іспанська кухня (1)
Італійська кухня (5)
Кавказська кухня (1)
Корейська кухня (1)
Перуанська кухня (1)
Польська кухня (1)
Румунська кухня (1)
Українська кухня (1)
Уральська кухня (1)
Французька кухня (3)
Шведська кухня (1)
До свята
На святковий стіл (2)
Спосіб приготування
Варити
Нарізати (-11)
Тушкувати (-9)
Кухонна техніка
В блендері (1)
Швидкість приготування
Швидкі (1)
Довгі (2)
Середні (10)
Смакові якості
Негострі (11)
Гострі (1)
Солодкі (1)
Калорійність
Калорійні страви (11)
Низькокалорійні страви (2)
Час подачі
Сніданок (-9)
Обід (+32)
Полуденок
Вечеря (-3)
Температура подачі
Гарячі (4)
Холодні (12)