Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Соуси
Базовий томатний соус
25
1
2 з 5
- детальніше -
Бешамель без масла
40
1
2 з 5
- детальніше -
Бешамель з молоком
50
1
2 з 5
- детальніше -
Бешамель з мускатним горіхом
45
1
2 з 5
- детальніше -
Бешамель зі сметаною
65
1
3 з 5
- детальніше -
Болоньєзе простий рецепт
50
3
3 з 5
- детальніше -
Смачний сирний соус
45
1
2 з 5
- детальніше -
Грибний соус
30
1
2 з 5
- детальніше -
Грибний соус з шампіньйонів
40
1
2 з 5
- детальніше -
Грибний соус до стейку
45
1
2 з 5
- детальніше -
Грибний соус з вершками
45
1
2 з 5
- детальніше -
Домашня томатна паста
60
1
2 з 5
- детальніше -
Класичний соус Марінара
25
1
2 з 5
- детальніше -
Сметанний соус зі шпинатом
30
1
2 з 5
- детальніше -
Томатний соус Італійський в домашніх умовах
30
1
2 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
Соуси
×
Італійська кухня
×
Варити
×
Негострі
×
Обід
Вид
Бешамель (4)
Болоньєзе (1)
Грибний (4)
Сметанний (1)
Сирний (1)
Томатний (3)
Категорія страви
Перші страви (+5)
Другі страви (+65)
Закуски (+2)
Десерти (+1)
Соуси
Інгредієнти
Мясо (1)
Молочні продукти (4)
Овочі (4)
Горіхи (1)
Гриби (4)
Зелень та прянощі (3)
Національні кухні
Австрійська кухня (+1)
Бельгійська кухня (+1)
Болгарська кухня (+1)
Італійська кухня
Кухня Данії (+2)
Кухня Швеції (+1)
Польська кухня (+1)
Російська кухня (+3)
Українська кухня (+1)
Французька кухня (+3)
Чилійська кухня (+1)
Спосіб приготування
Варити
Збивати (-11)
Тушкувати (-7)
Смакові якості
Негострі
Калорійність
Калорійні страви (13)
Низькокалорійні страви (2)
Час подачі
Сніданок (-14)
Обід
Полуденок (-10)
Вечеря (-12)
Температура подачі
Гарячі (3)
Холодні (14)