Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Другі страви
Шинка монастирська
145
1
2 з 5
- детальніше -
Грудинка
120
1
3 з 5
- детальніше -
Домашня ковбаса з часником
160
5
4 з 5
- детальніше -
Сальтисон з курки
65
1
3 з 5
- детальніше -
Печінковий торт
60
5
4 з 5
- детальніше -
Печінковий торт з молоком
60
4
4 з 5
- детальніше -
Холодець
300
4
3 з 5
- детальніше -
Холодець з баранини
360
6
3 з 5
- детальніше -
Холодець з курки в домашніх умовах
220
6
3 з 5
- детальніше -
Холодець з риби
120
4
3 з 5
- детальніше -
Холодець зі свинини за бабусиним рецептом
200
6
3 з 5
- детальніше -
Холодець м’ясний
100
4
4 з 5
- детальніше -
Холодець із зеленим горошком
360
5
3 з 5
- детальніше -
Чанахи з квасолею
65
6
4 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
Другі страви
×
Охолоджені
×
Весна
Вид
Домашня ковбаса (1)
Курка (2)
Мясо (10)
Мясо в духовці (1)
Печінковий торт (2)
Риба (1)
Свинина (3)
Холодець (8)
Чанахи (1)
Основні страви і гарніри
Головна страва (13)
Категорія страви
Другі страви
Закуски (+28)
Десерти (+2)
Напої (+1)
Консервування (+3)
Інгредієнти
Мясо (10)
Субпродукти (2)
Бобові (2)
Риба (1)
Національні кухні
Грузинська кухня (1)
Російська кухня (6)
Узбецька кухня (1)
Українська кухня (11)
До свята
День народження (2)
День Святого Валентина (1)
На святковий стіл (12)
Спосіб приготування
Варити (8)
Смажити (2)
Коптити (2)
Нарізати (1)
Тушкувати (1)
Посуд
На сковороді (3)
Кухонна техніка
В мультиварці (1)
Рівень складності
Прості (2)
Складні (12)
Швидкість приготування
Довгі (10)
Середні (4)
Смакові якості
Негострі (6)
Гострі (8)
Час подачі
Обід (12)
Полуденок (1)
Вечеря (1)
Температура подачі
Гарячі (+1950)
Заморожувати (-13)
Охолоджені
Холодні (+123)
Сезон
Весна