Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Другі страви
Біфштекс по-татарськи
40
1
3 з 5
- детальніше -
Буріто з кукурудзою
25
6
2 з 5
- детальніше -
Домашня ковбаса з часником
160
5
4 з 5
- детальніше -
Як обробити оселедець на філе
20
1
2 з 5
- детальніше -
Як обробити скумбрію на філе
20
1
2 з 5
- детальніше -
Як розібрати цілу курку
25
1
2 з 5
- детальніше -
Стейк тартар
50
2
3 з 5
- детальніше -
Тартар з яловичини
45
1
2 з 5
- детальніше -
Тартар з лосося
40
2
2 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
Другі страви
×
На святковий стіл
×
Нарізати
Вид
Біфштекс (1)
Буріто (1)
Яловичина (3)
Домашня ковбаса (1)
Курка (1)
Мясо (5)
Риба (3)
Оселедець (1)
Скумбрія (1)
Стейк (1)
Основні страви і гарніри
Головна страва (8)
Категорія страви
Другі страви
Закуски (+106)
Салати (+178)
Десерти (+1)
Випічка (+2)
Соуси (+1)
Інгредієнти
Мясо (5)
Бобові (1)
Риба (3)
Регіон кухні
Американська кухня (2)
Середземноморська кухня (1)
Східна кухня (1)
Національні кухні
Азербайджанська кухня (1)
Американська кухня (2)
В’єтнамська кухня (1)
Грузинська кухня (2)
Китайська кухня (1)
Литовська кухня (1)
Марокканська кухня (1)
Німецька кухня (1)
Російська кухня (1)
Середземноморська кухня (1)
Східна кухня (1)
Татарська кухня (1)
Українська кухня (2)
Чеська кухня (1)
До свята
День народження (+1)
День Святого Валентина (+1)
На святковий стіл
Новий рік (+2)
Спосіб приготування
Варити (+41)
Збивати (-8)
Випікати (+352)
В ялити (-7)
Смажити (+234)
Заморожувати (-8)
Засолювати (-4)
Коптити (-5)
Маринувати (-8)
Нарізати
Тушкувати (+103)
Рівень складності
Прості (5)
Складні (4)
Швидкість приготування
Швидкі (4)
Середні (5)
Смакові якості
Негострі (6)
Гострі (3)
Калорійність
Калорійні страви (8)
Низькокалорійні страви (1)
Час подачі
Полуденок (2)
Вечеря (2)
Температура подачі
Гарячі (2)
Охолоджені (1)
Холодні (6)
Сезон
Літо (7)