Укр
Рус

Вірменська кухня: Другі страви

Азербайджанська долма - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанська долма 120 4 3 з 5 - детальніше -
Вірменська долма - покроковий рецепт, фото 1 Вірменська долма 80 6 3 з 5 - детальніше -
Вірменські голубці - покроковий рецепт, фото 1 Вірменські голубці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з курячого філе 45 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з телятини 95 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов класичний - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов класичний 85 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з грибами 30 6 3 з 5 - детальніше -
Грузинська долма - покроковий рецепт, фото 1 Грузинська долма 100 4 4 з 5 - детальніше -
Дієтична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична шаурма 80 4 3 з 5 - детальніше -
Долма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Долма в домашніх умовах 180 4 4 з 5 - детальніше -
Долма класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Долма класичний рецепт 120 6 3 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма в лаваші - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма в лаваші 55 2 3 з 5 - детальніше -
Котлети "Тещин рецепт" - покроковий рецепт, фото 1 Котлети "Тещин рецепт" 45 3 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в вершках - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в вершках 65 3 3 з 5 - детальніше -
М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо на аерогрилі 60 2 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-албанськи - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-албанськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець з індички - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з індички 220 5 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з грибами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Ви обрали:
 Другі страви×Вірменська кухня
Основні страви і гарніри
Категорія страви
Національні кухні
Рівень складності
Швидкість приготування
Температура подачі