Укр
Рус

Швейцарська кухня: Другі страви

Бабка морквяна - покроковий рецепт, фото 1 Бабка морквяна 60 4 3 з 5 - детальніше -
Смажена кольорова капуста - покроковий рецепт, фото 1 Смажена кольорова капуста 45 3 3 з 5 - детальніше -
Капуста смажена на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Капуста смажена на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Картопляні зрази і гриби - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні зрази і гриби 55 3 3 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована зі свининою 60 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясо тушковане з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо тушковане з чорносливом 70 3 3 з 5 - детальніше -
Рулет з фаршу з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з фаршу з начинкою 70 6 3 з 5 - детальніше -
Тріска з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Тріска з овочами 50 2 3 з 5 - детальніше -
Ви обрали:
 Другі страви×Швейцарська кухня
Основні страви і гарніри
Категорія страви
Національні кухні
Кухонна техніка
Рівень складності
Швидкість приготування
Для матусь та дітей
Температура подачі
Сезон