Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Мясо
Бастурма з баранини
35
2
2 з 5
- детальніше -
Як засолити свинячу грудинку в домашніх умовах
80
1
2 з 5
- детальніше -
Сало
120
4
2 з 5
- детальніше -
Сало в банці для тривалого зберігання
60
1
2 з 5
- детальніше -
Сало в розсолі
40
6
2 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
×
Мясо
×
Засолювати
×
Обід
Вид
Бастурма (1)
Консерви (1)
Свинина (3)
Категорія страви
Другі страви (-2)
Закуски (-4)
Консервування (-4)
Інгредієнти
Мясо
Овочі (+5)
Риба (+11)
Зелень та прянощі (+1)
Регіон кухні
Европейская кухня (1)
Національні кухні
Европейская кухня (1)
Польська кухня (1)
Турецька кухня (1)
Українська кухня (4)
До свята
На святковий стіл (3)
Спосіб приготування
Варити (+255)
Збивати (-1)
Випікати (+464)
В ялити (+3)
Смажити (+319)
Засолювати
Коптити (-2)
Маринувати (-4)
Нарізати (+127)
Охолоджувати (-4)
Тушкувати (+183)
Посуд
В банці (1)
Рівень складності
Прості (2)
Складні (3)
Швидкість приготування
Довгі (2)
Середні (3)
Смакові якості
Негострі (2)
Гострі (3)
Час подачі
Обід
Вечеря (-4)
Сезон
Зима (4)
Весна (4)
Літо (4)
Осінь (4)