Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Мясо
Смажені пельмені
80
6
4 з 5
- детальніше -
Китайські пельмені
75
6
4 з 5
- детальніше -
Пельмені смажені
60
6
4 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
×
Мясо
×
Смажити
×
Пельмені
Вид
Баклажани (+1)
Біляші (+5)
Бефстроганов (+1)
Биточки (+4)
Біфштекс (+11)
Буженина (+1)
Бургери (+12)
Буріто (+6)
Бутерброди (+2)
Швидкі салати (+3)
Вареники (+1)
Вафлі (+1)
Гамбургери (+8)
Яловичина (+46)
Голубці (+1)
Домашня ковбаса (+1)
Деруни (+3)
Печеня (+2)
Зрази (+9)
Карпачо (+1)
Картопля (+2)
Кесаділья (+4)
Котлети (+36)
Крокети (+1)
Кролик (+1)
Курка (+97)
Лаваші (+2)
Лазанья (+1)
Лангет (+4)
Коржі (+1)
Люля-кебаб (+14)
Макарони (+1)
Мясний рулет (+1)
Мясо (+225)
Мясо в духовці (+13)
Мясо у фользі (+1)
Мясо по французьки (+6)
Нагетси (+4)
Начинка для млинців (+2)
Омлет (+1)
Відбивні (+25)
Пастрома (+3)
Пельмені
Пиріжки (+1)
Підлива (+2)
Прості салати (+5)
Рагу (+1)
Ромштекс (+3)
Рулетики (+5)
Риба (+2)
Салати з мясом (+6)
Самса (+2)
Свинина (+45)
Сердечка (+1)
Спагеті (+2)
Стейк (+18)
Такос (+5)
Тефтелі (+6)
Качка (+1)
Фрикадельки (+5)
Фрікасе (+2)
Хот-дог (+3)
Курча табака (+3)
Чанахи (+2)
Чахохбілі (+1)
Чебуреки (+8)
Шаурма (+2)
Шашлик (+26)
Шніцель (+11)
Эскалоп (+8)
Яєчня (+1)
Інгредієнти
Мясо
Риба (+1)
Регіон кухні
Европейская кухня (1)
Національні кухні
Австрійська кухня (1)
Арабська кухня (1)
Европейская кухня (1)
Італійська кухня (1)
Російська кухня (2)
Українська кухня (1)
Французька кухня (1)
Спосіб приготування
Варити (+4)
Смажити
Швидкість приготування
Довгі (1)
Середні (2)