Рецепти
Про проект
Новини
Контакти
Поділитися
Рецепти
Укр
Рус
Рецепти
Категорія страви
Перші страви
Другі страви
Салати
Випічка
Весняні рецепти
Свиняче серце
Сир
Фрікасе
Пиріг з яблуками, родзинками і корицею
Національні кухні
Китайська
Італійська
Японська
Здорове харчування
Смузі
Напої
Рагу
Актуальні рецепти
Канапе на шпажках з сиром
Безе-меренги
Пальчики з повидлом
Техніка
Супи в мультиварці
На грілі
В духовці
Легкі рецепти
Швидкий закуски
Момашнє морозиво
Консервація
Для мам та дітей
Супи для вагітних
Другі страви для вагітних
Напої для вагітних
КАТАЛОГ РЕЦЕПТІВ
Головна
/
Всі рецепти
/
Мясо
Куряче фрикасе з печерицями у вершковому соусі
70
3
3 з 5
- детальніше -
Фрікасе з курки
50
3
3 з 5
- детальніше -
Ви обрали:
×
Мясо
×
Латиська кухня
×
Тушкувати
Інгредієнти
Мясо
Овочі (+1)
Національні кухні
Абхазька кухня (+8)
Австралійська кухня (+1)
Австрійська кухня (+4)
Азербайджанська кухня (+18)
Азіатська кухня (+1)
Американська кухня (+4)
Арабська кухня (+5)
Аргентинська кухня (+1)
Бельгійська кухня (+1)
Білоруська кухня (+9)
Болгарська кухня (+8)
Валлійська кухня (+1)
Вірменська кухня (+9)
Голландська кухня (+1)
Грузинська кухня (+21)
Европейская кухня (+10)
Естонська кухня (+1)
Єврейська кухня (+1)
Індійська кухня (+1)
Ірландська кухня (+2)
Ісландська кухня (+1)
Іспанська кухня (+3)
Італійська кухня (+23)
Кавказська кухня (+2)
Казахська кухня (+6)
Канадська кухня (+2)
Китайська кухня (+2)
Корейська кухня (+2)
Кубинська кухня (+5)
Курдська кухня (+3)
Кухня Греції (+3)
Кухня Данії (+3)
Кухня Швеції (+6)
Латиська кухня
Литовська кухня (+2)
Мексиканська кухня (+3)
Молдавська кухня (+2)
Німецька кухня (+8)
Польська кухня (+2)
Португальська кухня (+2)
Російська кухня (+37)
Румунська кухня (+1)
Східна кухня (+13)
Таджицька кухня (+1)
Тайська кухня (+2)
Татарська кухня (+7)
Турецька кухня (+6)
Угорська кухня (+17)
Узбецька кухня (+4)
Українська кухня (+43)
Фінська кухня (+1)
Французька кухня (+11)
Чеська кухня (+1)
Чилійська кухня (+2)
Шведська кухня (+2)
Швейцарська кухня (+1)
Югославська кухня (+1)
Японська кухня (+4)
Спосіб приготування
Варити (-1)
Випікати (+2)
Смажити (-1)
Нарізати (-1)
Тушкувати