Укр
Рус

Перець фарширований куркою - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований куркою 75 4 3 з 5 - детальніше -
Азербайджанський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанський хаш 120 6 3 з 5 - детальніше -
Азу з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Азу з баранини 65 6 4 з 5 - детальніше -
Азу з яловичини по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Азу з яловичини по татарськи 75 6 3 з 5 - детальніше -
Азу з свинини - покроковий рецепт, фото 1 Азу з свинини 75 6 3 з 5 - детальніше -
Азу по-татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Азу по-татарськи 50 4 3 з 5 - детальніше -
Вірменський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський хаш 85 6 3 з 5 - детальніше -
Бастурма - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма 180 4 3 з 5 - детальніше -
Бастурма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма в домашніх умовах 55 4 3 з 5 - детальніше -
Бастурма із яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із яловичини 140 6 4 з 5 - детальніше -
Бастурма із конини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із конини 120 6 4 з 5 - детальніше -
Бастурма зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма зі свинини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Бастурма по вірменськи - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма по вірменськи 35 5 3 з 5 - детальніше -
Біляші з м’ясом "Чудові" - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом "Чудові" 60 5 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з курячого філе 45 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з телятини 95 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов класичний - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов класичний 85 6 3 з 5 - детальніше -
 Бефстроганов зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов зі сметаною 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бешбармак - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак 120 5 4 з 5 - детальніше -
Биточки з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з яловичини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Биточки з індички - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з індички 50 4 3 з 5 - детальніше -
Биточки з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з курячого фаршу 40 2 3 з 5 - детальніше -
Биточки з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з курячого філе 35 2 3 з 5 - детальніше -
Ви обрали:
×Мясо
Вид
Національні кухні
Рівень складності
Швидкість приготування
Оформлення рецепта
Для матусь та дітей

М'ясні страви: що приготувати?

У нашій кулінарній культурі м'ясні рецепти займають центральне місце. Жодне застілля, жодне свято не обходяться без запеченої курочки, буженини, домашньої ковбаски і шинки, виїзд на природу - без шашлику, і навіть звичайний сімейний обід важко уявити без страв з м'яса. При цьому господині часто задаються питанням: що б такого м'ясного приготувати? Адже традиційні котлети і відбивні вже багатьом неабияк набридли.

Які м'ясні рецепти представлені на сайті

На цій сторінці Recept.ua ви знайдете безліч страв з різних видів м'яса: яловичини, баранини, свинини, курки, качки, індички, кролика. Ви зможете урізноманітнити раціон своєї родини рецептами кухонь різних країн світу: угорський бограч, грузинська долма, кавказький кебаб, казахський бешбармак, мексиканська кесаділья, азу по-татарськи, бив месла кус-кус по-туніський і багато іншого.

Також на сайті представлено безліч оригінальних рецептів з субпродуктів: печінки, сердечок, шлунків, нирок. Тут ви знайдете паштети, печінкові котлети і торт.

Страви з м'яса легкі в приготуванні, рідко вимагають екзотичних інгредієнтів, заморських приправ або складної кухонної техніки. З більшістю рецептів впорається далі новачок в кулінарній справі. Головне - не боятися експериментів і нових смаків.

Що з м'яса приготувати на кожен день

Якщо ви не знаєте, що б такого смачного приготувати для себе і своєї сім'ї, зверніть увагу на прості і смачні страви з нашого арсеналу м'ясних рецептів. Просто і без особливої ​​участі кухаря готується запечене в духовці м'ясо: натираєте приправами, соусами, маринадом і запікаєте. Можна ще замариноване м'ясо загорнути у фольгу і залишити на ніч у холодильнику. Так воно вийде більш соковитим, матиме насичений смак і аромат. Таке блюдо можна не тільки з'їсти з гарніром або салатом, а й покласти на хліб і взяти такий бутерброд з собою в дорогу, на роботу, дати дитині в школу.

В якості самостійного, що не потребує гарніру страви рекомендуємо вам приготувати фарширований перець, голубці, долму, холодець, буріто, а також смачні біляші, які не залишать байдужими ні дорослих, ні юних м'ясоїдів.

Якщо нагрянули гості, безпрограшними, оригінальними і смачними варіантами м'ясних страв стануть: канапе, жульєн, крильця. Виручить також в такій ситуації всіма улюблена смачна і ситна картопля з м'ясом. На цій сторінці з м'ясними стравами ви знайдете різні рецепти приготування картоплі: в мультиварці, духовці, печеня в горщиках, у вигляді запіканки.

Готуйте із задоволенням разом з Recept.ua!