Укр
Рус
Зрази Другі страви Російська кухня

Зрази з капустою

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

1497 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Зрази з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Мені здається, немає такої сім'ї, де б не любили картоплю, а також страви з неї у всіляких варіаціях. При цьому я знайомий з багатьма, чия перевага з усіх картопляних страв - зрази, недорога, але ситна і смачна страва. Готувати зрази можна з різними начинками з м'яса, риби, яєць або грибів. Але я пропоную вам приготувати зрази з капустою, які готуються в домашніх умовах легко, при цьому використовуючи незначну кількість інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Зрази з капустою" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи12.9 гр.
  • Калорії63 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Звичайно ж, для початку необхідно приготувати картоплю. Картоплю потрібно почистити від шкірки, добре вимити і порізати кубиками середнього розміру. Скласти картоплю в каструлю, залити кип'яченою водою, посолити і відправити на плиту. Варити картоплю на середньому вогні до готовності, що за часом може зайняти близько півгодини.

Крок - 1
02

Після цього картоплю зняти з плити, злити воду, а в каструлю додати гірчичний порошок і влити молоко. Так, до речі, ми рекомендуємо використовувати мигдальне молоко, але якщо для вас це проблема, не турбуйтеся, цілком підійде і звичайне молоко, просто мигдальне - низькокалорійне, тому переважає серед веганів.

Крок - 2
03

Ну і, перемяти картоплю з допомогою товкучки до пюреобразного стану. Потім додати нарізану кільцями зелену цибулю і сушені цибульні пластівці, а також трохи присолити і поперчити.

Крок - 3
04

Туди ж кинути шинковану савойскую капусту і почати перемішувати. Мішати до тих пір поки наша суміш не перетвориться в однорідну масу, що нагадує тісто. Звичайно, з - за того, що до складу тіста входить нашаткована капуста, вона трохи не тримає форму тіста, але в цьому абсолютно немає нічого страшного.

Крок - 4
05

Після того, як вже все перемішалося, приступіть до формування зраз. Взявши в руки частину картопляно - капустяної маси, формувати круглі кульки, добре все притискаючи руками, щоб тісто трималося разом, і скласти на тарілку.

Крок - 5
06

Коли вся маса буде використана, а зрази сформовані, потрібно поставити на плиту сковорідку з тефлоновим покриттям і викласти на неї приготовані зрази з капустою. Підсмажити на сковорідці без додавання масла до рум'яності і за допомогою лопатки перевернути на іншу сторону.

Крок - 6
07

Ще присмажити з іншого боку до золотистого і знявши зі сковорідки, викласти на тарілки. Подавати до столу можна зі свіжими помідорами, соусом ткемалі або кетчупом, це вже залежить від ваших смаків і уподобань.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хек тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Хек тушкований з овочами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Жульєн з мідій - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з мідій 50 4 3 з 5 - детальніше -
Том ям в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Том ям в домашніх умовах 50 5 3 з 5 - детальніше -
Оладки на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на сметані 55 3 3 з 5 - детальніше -
?>