Укр
Рус
Зрази Другі страви Російська кухня

Зрази з індички

( 4.9286 4 514 14 оцінок)

2214 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 4 з 5
Зрази з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Зрази м'ясні - легкі битки з різновидною начинкою всередині. Зрази з індички завжди безпрограшний варіант. Лакомство виходить соковитим і ніжним. Практично дієтичні битки, які обов'язково підійдуть і дітворі. Тим паче готувати їх дуже легко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Зрази з індички" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи25.3 гр.
  • Калорії322 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте основу страви - фарш. Його ви можете придбати в будь-якому магазині або ж приготувати самому, перекрутивши філе індички через м'ясорубку. Отже, готовий фарш з індички помістіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння червону або ріпчасту цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Надішліть подрібнену цибулю в миску до фаршу.

Крок - 2
03

Тепер промийте під проточною водою, а потім дрібно наріжте зелень коріандру. Наріжте тонкими кільцями зелений перець чилі (можна навіть з кісточками). Їх теж відправте в миску.

Крок - 3
04

Далі приправте вміст миски сухим орегано і паприкою, приперчіть червоним меленим перцем і рясно присоліть. Потім за допомогою ложки ретельно все перемішайте до утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Потім залийте м'ясну суміш невеликою кількістю свіжовичавленого лимонного соку і ще раз все гарненько змішайте. Залиште приправлений фарш трохи просочитися, можна навіть помістити на час в холодильник.

Крок - 5
06

Далі, змастивши руки рослинною або оливковою олією, сформуйте з фаршу, відщипуючи м'ясо невеликими порціями, так звані котлетки (злегка приплюснуті).

Крок - 6
07

Тепер підготуйте спеціальний кляр для обсмажування майбутніх зраз. Для цього в одну миску засипте борошно, в другу помістіть панірувальні сухарі, ну а в третій збийте до однорідної рідкої маси курячі яйця.

Крок - 7
08

Далі кожну м'ясну котлетку вивалюємо в борошні, потім умочуємо в яйці і добре просочуємо панірувальними сухарями.

Крок - 8
09

Потім поміщаємо глибокий сотейник на плиту, наливаємо в нього багато рослинного масла (так, щоб майбутні зрази практично варилися в ньому) і доводимо до кипіння.

Крок - 9
10

Тепер відправляємо підготовлені м'ясні котлети в киплячу олію і обсмажуємо, перевертаючи з боку на бік, близько 4 хвилин, до появи хрусткої золотистої скоринки. Потім викладіть обсмажені зрази з індички на паперовий рушник, щоб усунути зайвий жир.

Крок - 10
11

Готову страву покладіть на тарілку, прикрасьте нашаткованою зеленню коріандру і подавайте з улюбленим соусом до обіду.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1 Бездріжджеве тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Щі з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Щі з куркою 60 6 2 з 5 - детальніше -
Щи без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Щи без м’яса 50 6 3 з 5 - детальніше -
Лазанья в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья в мультиварці 50 6 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з буряка 25 3 2 з 5 - детальніше -