Укр
Рус
Жульєн Закуски Французька кухня

Жульєн

( 4.9032 4 531 31 оцінка)
2861 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачний жульен з куркою і грибами. Ця популярна  страва  з грибів прекрасно підходить для романтичної вечері.

Інгредієнти

  • Горіх мускатний 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Вершки 20 % 200 мл.
  • Борошно 2 ст.л
  • Сир твердий 120 г.
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Куряча грудка 350 г.
  • Печериці 350 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, добре вимийте під проточною водою печериці, трохи просушіть їх, а потім на обробній дошці наріжте гриби невеликими шматочками.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння червону або ріпчасту білу цибулю і на кухонній дошці гострим ножем наріжте її тонкими півкільцями. Натріть на самій дрібній тертці твердий сир.

Крок - 2
03

Потім помийте холодною водою і промокніть паперовим рушником курячу грудку. Викладіть куряче м'ясо на обробну дошку і наріжте невеликими шматочками. Далі виваляйте кожен шматок м'яса в просіяне борошно і залиште на деякий час.

Крок - 3
04

Далі помістіть глибоку сковорідку на плиту, укладіть в неї вершкове масло і повністю розтопіть на сильному вогні. Тепер покладіть в сковорідку раніше підготовлене куряче м'ясо і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 4
05

Далі засипте в сковорідку до м'яса подрібнену червону цибулю і смажте ще кілька хвилин, помішуючи, до легкої золотистої курки і розм'якшення овоча.

Крок - 5
06

Додайте в сковорідку до м'яса нарізані печериці, ретельно все перемішайте і продовжуйте смажити вміст, до зникнення всієї рідини (виділену з грибів).

Крок - 6
07

Потім залийте в сковорідку високої жирності вершки або сметану, добре все присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і потрусіть меленим мускатним горіхом. Ретельно все перемішайте, зменшіть до мінімуму вогонь і залиште вміст сковороди томитися, до повної готовності інгредієнтів, близько 5-10 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер розкладіть вміст сковороди в глибокі жул єнниці (можна використовувати невелику форму для випічки), рясно посипте поверх раніше натертим твердим сиром, відправте в попередньо розігріту духовку до 220 градусів і запікайте близько 10-15 хвилин, до утворення золотистої скоринки зверху. Готовий жульєн рекомендується відразу ж подавати до столу в гарячому вигляді.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Жульен на сковороде - покроковий рецепт, фото 1 Жульен на сковороде 60 5 3 з 5 - детальніше -
Жульен в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Жульен в мультиварке 80 5 3 з 5 - детальніше -
Жульен со сметаной - покроковий рецепт, фото 1 Жульен со сметаной 55 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мисо суп с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Мисо суп с курицей 40 5 3 з 5 - детальніше -
Закуска из острого перца - покроковий рецепт, фото 1 Закуска из острого перца 85 4 3 з 5 - детальніше -
Том ям на кокосовом молоке - покроковий рецепт, фото 1 Том ям на кокосовом молоке 50 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк из курицы - покроковий рецепт, фото 1 Стейк из курицы 50 3 3 з 5 - детальніше -