Укр
Рус
Заморожені овочі Консервування Російська кухня

Зелений горошок заморожений

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1009 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Зелений горошок заморожений - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Ви зібрали урожай гороху. Але заморозити його - це не просто засунути горох в морозилку. Зелений горошок повинен бути підготовлений належним чином, і в цьому рецепті покажемо вам, як це зробити.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Зелений горошок заморожений" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи13 гр.
  • Калорії73 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Всім подобається смак гороху. Білки, вуглеводи містяться в достатній кількості в зеленому горошку, а також вітаміни групи В, мінерали і звичайно ж клітковина. Сезон зеленого горошку починається з кінця червня, він доступний на ринку до кінця серпня. Ви можете зберегти свіжий зелений горошок, знайдений в цьому сезоні, і зберігати його в морозильній камері. Отже, щоб правильно заморозити свіжий горошок, необхідно для початку ретельно промити його насіння водою близько 2 раз і видалити надлишки води.

Крок - 1
02

Потім відправте каструлю з достатньою кількістю води, щоб горох міг зануритися в неї повністю, на плиту. Коли вода закипить, засипте в неї цукор. Цукор використовується для додавання солодкості та приємного зеленого кольору гороху.

Крок - 2
03

Після цього покладіть горох в киплячу воду і залиште у воді на 2 хвилини, спостерігаючи за годинником. Поклавши горох в киплячу воду, тримайте його лише 2 хвилини. Не зберігайте його довше або менше.

Крок - 3
04

Після закінчення зазначеного часу, вимкніть вогонь і за допомогою шумівки і дрібного сита виловіть приварений горох і злийте зайву воду.

Крок - 4
05

Налийте дуже холодну воду в окрему миску (можна додати у воду лід) і помістіть в неї горох, витягнутий раніше в сито.

Крок - 5
06

Після того як горох охолоне, перекладіть знову його в сито і видаліть надлишки води.

Крок - 6
07

Заповніть невеликий поліетиленовий пакет на блискавки привареним горошком. Таким чином, зелений горошок збереже свою свіжість. Збереження тільки одного використання гороху в сумці зручніше. Ви також можете використовувати контейнер замість пакетів для збереження гороху, але пакети легко помістити в морозильник, і вони також займають менше місця. Ви можете взяти простий поліетиленовий пакет і закрити його скотчем, або ви можете також закрити його, застосувавши гумку. Зберігайте пакети із замороженим зеленим горошком в морозильній камері, а потім по потребі використовуйте в розмороженому вигляді в будь-якому рецепті.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фруктовий салат "Осінній" - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат "Осінній" 20 2 2 з 5 - детальніше -
Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Мексиканський буріто - покроковий рецепт, фото 1 Мексиканський буріто 35 2 2 з 5 - детальніше -
Кекс лимонний - покроковий рецепт, фото 1 Кекс лимонний 50 3 3 з 5 - детальніше -