Укр
Рус
Торти Випічка Українська кухня

Зелений чайний торт в мультиварці

( 4.9655 4 529 29 оцінок)

4428 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Зелений чайний торт в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Спpобуйте спекти цей зелений торт в мультиварці. Він не тільки красивий на вигляд і чудовий на смак, але ще і дуже корисний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Зелений чайний торт в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи30.2 гр.
  • Калорії276 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розбийте в глибоку миску курячі яйця. Помістіть миску з яйцями в каструлю з гарячою водою. Додайте в миску з яйцями цукор, рідкий мед і екстракт ванілі і за допомогою вінчика або міксера перемішайте до розчинення всіх інгредієнтів. Зніміть миску з каструлі.

Крок - 1
02

Потім охолоджену яєчну суміш за допомогою міксера на середній швидкості збийте до отримання насиченої піни кольору слонової кістки.

Крок - 2
03

Потім в миску з утвореною яєчною масою через дрібне сито просійте борошно і порошок зеленого чаю (приготовлений заздалегідь або придбаний готовий продукт). Далі ложкою ретельно все перемішайте, до утворення однорідного рідкого тіста.

Крок - 3
04

Покладіть трохи приготованого тіста в миску з попередньо розтопленим несолоним вершковим маслом і молоком (температура суміші 50 ~ 60 градусів), ретельно перемішайте все.

Крок - 4
05

Потім приготовлену суміш покладіть назад в миску в основне тісто, перемішайте, а далі вилийте в чашу мультиварки. Надішліть чашу з вмістом в мультиварку, встановіть режим «Випічка» і запікайте протягом 50 хвилин (час визначається в залежності від індивідуальності техніки).

Крок - 5
06

Спечіть корж і охолодіть на решітці. Потім охолоджений корж за допомогою гострого ножа наріжте на частини, постарайтеся зробити всього близько 8 круглих листів. Можна ще використовувати форму для вирізання, щоб обрізати краї.

Крок - 6
07

Змішайте холодний вершковий сир з цукром, просійте в нього порошок зеленого чаю, додайте так само свіжі вершки і збийте все до отримання однорідної не надто густої маси.

Крок - 7
08

Потім раніше підготовлені коржі акуратно викладіть на гарне велике блюдо, рівномірно промащуючи вершковою сумішшю, і поставте в холодильник.

Крок - 8
09

Додайте порошок зеленого чаю до гарячих вершків і перемішайте.

Крок - 9
10

Помістіть миску з розкришеним білим шоколадом на каструлю з гарячою водою, щоб розтопити його, додайте в утворену суміш вершкове масло без солі і добре перемішайте. Приготований шоколадний крем з шоколаду помістіть в кондитерський мішок, і обережно полийте їм краї охолодженого торта.

Крок - 10
11

Знову відправте готовий зелений чайний торт, приготований в мультиварці в холодильник на деякий час, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Салат цезар класичний з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар класичний з куркою 35 4 3 з 5 - детальніше -
Шніцель з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з яйцем 40 2 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодний борщ класичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодний борщ класичний 45 5 3 з 5 - детальніше -
Вареники з картоплею та грибами - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з картоплею та грибами 50 3 3 з 5 - детальніше -
Японський суп рамен з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Японський суп рамен з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -