Укр
Рус
Поділитися

Зелений борщ з реберцями

105 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1

опис

Зелений борщ можна варити майже цілий рік. Для цього щавель навіть консервують. Але навесні - зелений борщ майже як зустріч весни.

Інгредієнти

Сметана2 ст.л
Сільза смаком
Лавровий лист3 шт.
Перець чорний меленийза смаком
Вершкове масло50 г.
Яйце2 шт.
Картопля3 шт.
Корінь пастернаку1 шт.
Корінь петрушки1 шт.
Цибуля1.5 шт.
Морква1 шт.
Щавель1 пуч.
Реберця300 г.
01

Зі  свинячих реберець відварити бульйон. Нарізати крупно моркву, подрібнити цибулю.

Шаг - 1
02

Відварюються яйця 10 хв, очищаються. Картопля чиститься, нарізається кубиками, також нарізаються і яйця. Листочки щавлю дрібно кришаться.

Шаг - 2
03

Бульйон вариться близько півгодини, потім додається цибуля з морквою, коріння пастернаку, петрушки і варити 20 хв. Потім виймаються коріння, додається картопля.

Шаг - 3
04

Після його приготування, кидається щавель і вариться 3 хвилини, потім яйця і додається шматочок вершкового масла. Після цього все настоюється кілька хвилин під кришкою, додається в тарілку сметана і подається.  

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: