Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Зелений борщ з реберцями

105 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Зелений борщ можна варити майже цілий рік. Для цього щавель навіть консервують. Але навесні - зелений борщ майже як зустріч весни.

Інгредієнти

Сметана2 ст.л
Сіль за смаком
Лавровий лист3 шт.
Перець чорний мелений за смаком
Вершкове масло50 г.
Яйце2 шт.
Картопля3 шт.
Корінь пастернаку1 шт.
Корінь петрушки1 шт.
Цибуля1 1/2 шт.
Морква1 шт.
Щавель1 пуч.
Реберця300 г.
01

Зі  свинячих реберець відварити бульйон. Нарізати крупно моркву, подрібнити цибулю.

Крок - 1
02

Відварюються яйця 10 хв, очищаються. Картопля чиститься, нарізається кубиками, також нарізаються і яйця. Листочки щавлю дрібно кришаться.

Крок - 2
03

Бульйон вариться близько півгодини, потім додається цибуля з морквою, коріння пастернаку, петрушки і варити 20 хв. Потім виймаються коріння, додається картопля.

Крок - 3
04

Після його приготування, кидається щавель і вариться 3 хвилини, потім яйця і додається шматочок вершкового масла. Після цього все настоюється кілька хвилин під кришкою, додається в тарілку сметана і подається.  

Крок - 4

Оцінити рецепт