Укр
Рус
Курка Другі страви Російська кухня

Запіканка з кабачків і курки

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

2198 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Запіканка з кабачків і курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніжна, ароматна і низькокалорійна запіканка з кабачків і курки з розтопленим сиром моцарелла - відмінний вибір тим, хто стежить за своєю фігурою і відповідь на питання «що приготувати на вечерю». Легко, швидко і смачно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запіканка з кабачків і курки" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії79 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку на 180 градусів. Нехай розігрівається. Курячі грудки промийте під проточною водою і обсушіть. Покладіть на обробну дошку і розріжте кожне філе уздовж навпіл, щоб вийшло більше тонких шматочків. Кожен шматок філе посоліть, приправте часниковим порошком і чорним меленим перцем за смаком по обидва боки. Спеції трохи розітріть рукою.

Крок - 1
02

На плиту поставте сковорідку і налийте оливкову олію. Розігрійте на середньому вогні. Потім викладіть в неї курячі грудки. Обсмажте до появи золотистої скоринки з двох сторін. Візьміть відповідну ємність для випікання і викладіть в неї куряче філе.

Крок - 2
03

Далі займіться кабачками. Помийте їх. Розріжте спочатку уздовж навпіл, а потім на півкільця товщиною приблизно 0,5 см. Так як часточки кабачка трохи зменшаться в розмірі при смаженні і запіканні. Надішліть його на сковороду, де смажилися курячі грудки.

Крок - 3
04

Помідори також необхідно помити. Якщо вам не подобається, коли на помідорах шкурка, ви можете швидко очистити її, обдавши помідори спочатку окропом, а потім опустіть їх в холодну воду. Шкірочка зніметься дуже легко. Наріжте помідори невеликими кубиками і відправте до кабачків на сковорідку.

Крок - 4
05

Приправте кабачки і помідори на сковороді: орегано, базиліком, сіллю і чорним меленим перцем. Всі інгредієнти перемішайте. Готуйте, поки не почне з'являтися рум'яна кірочка на кабачках. Готові овочі викладіть в ємність для випікання на курячі грудки.

Крок - 5
06

Поставте в розігріту заздалегідь до 180 градусів духовку і готуйте на протязі 20 хвилин.

Крок - 6
07

Поки курячі грудки з овочами в духовці, натріть сир моцарелу на крупну тертку.

Крок - 7
08

Через 20 хвилин вийміть ємність з запіканкою і посипте її зверху тертим сиром. Поставте ще раз в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Крок - 8
09

Ніжна і соковита, низькокалорійна запіканка з кабачків і курки готова. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Цвітна капуста консервована - покроковий рецепт, фото 1 Цвітна капуста консервована 60 1 2 з 5 - детальніше -
Кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп 80 1 2 з 5 - детальніше -
Карамель - покроковий рецепт, фото 1 Карамель 90 1 2 з 5 - детальніше -