Укр
Рус
Запіканки Другі страви Французька кухня

Запіканка в мультиварці

( 4.8684 4 538 38 оцінок)

3180 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Запіканка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати, Випікати

опис

Сирна запіканка в мультиварці виходить дуже ніжна, пишна і соковита, а головне витрати сил на приготування цієї випічки зовсім небагато.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запіканка в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири18.9 гр.
  • Вуглеводи20.3 гр.
  • Калорії268 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Змастіть невелику круглу форму для випічки вершковим маслом і щільно оберніть її двома шарами фольги. Створіть тісто для майбутньої випічки: у великій мисці змішайте попередньо підготовлені крихти крекеру, розтоплене вершкове масло, частину цукру і зовсім трохи солі. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 1
02

Потім займіться приготуванням начинки для запіканки: у великій мисці за допомогою ручного міксера або в мисці з міксером на підставці, оснащеній насадкою для лопатей, збийте вершковий сир і решту цукру до утворення однорідної пишної маси.

Крок - 2
03

Додайте в утворену суміш курячі яйця, високої жирності сметану (можна навіть домашню).

Крок - 3
04

Потім засипте заздалегідь просіяне борошно, залийте ванільний екстракт і сіль, що залишилася. Збийте вміст, поки всі інгредієнти не об'єднаються між собою.

Крок - 4
05

Тепер в чашу мультиварки залийте холодну воду. Створіть коло з фольги і помістіть всередині мультиварки як підставку. Засипте в раніше підготовлену форму для випічки, приготовлену суміш з печива.

Крок - 5
06

Залийте шар печива приготовленою сирною сумішшю, рівномірно розподіливши по всій ємності. Зверху накрийте мультиварку трьома шарами паперових рушників і закрийте кришкою. Встановіть необхідний режим «Випічка» і готуйте майбутню запіканку протягом години, потім вимкніть мультиварку і дайте постояти готовій страві в ємності ще близько 1 години.

Крок - 6
07

Вийміть готову запіканку з мультиварки і видаліть фольгу з ємності. Остудіть випічку до повного охолодження, по крайній мірі, кілька годин, а потім розділіть страву порційно і подавайте до столу. Така випічка підходить не тільки до обіднього столу, а й до святкового.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Російські пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Російські пельмені 65 5 4 з 5 - детальніше -