Укр
Рус
Запіканки Другі страви Узбецька кухня

Запіканка по-французьки

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

832 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Запіканка по-французьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Все, що ви любите на сніданок в одній легкій і смачній запіканці по-французьки. Ідеально підходить для Різдвяного ранку або коли у вас в гостях компанія. Помістіть запіканку в духовку і справа зроблена.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запіканка по-французьки" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помістіть велику сковорідку на плиту і добре прогрійте. Покладіть в гарячу сковороду попередньо куплений м'ясний фарш (краще придбати асорті - яловичина і свинина) або приготувати самостійно, перемолов м'ясо. Обсмажуйте фарш, помішуючи, до зникнення почервоніння в ньому.

Крок - 1
02

Потім очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець і добре його вимийте під проточною водою. Далі викладіть перець на обробну дошку і наріжте його дрібними кубиками. Надішліть перець в сковорідку до фаршу і обсмажуйте, помішуючи, до випаровування всієї рідини і розм'якшення овоча.

Крок - 2
03

Тепер по черзі розбийте в глибоку миску курячі яйця, посоліть їх, приперчіть чорним меленим перцем і приправте часниковим порошком. Ретельно збийте яйця, до однорідної рідини.

Крок - 3
04

Потім залийте в миску до яєчної маси тепле молоко і ще раз все добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної рідкої маси.

Крок - 4
05

Тепер змастіть рослинною олією невелику форму для випічки. Викладіть в неї попередньо натертий на крупній тертці сир пармезан, рівномірно розподіливши по всьому дну.

Крок - 5
06

Потім очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її тонкими кільцями. Засипте цибулю в сковорідку з олією і обсмажте до легкої золотистості. Потім викладіть обсмажені кільця цибулі в форму для випічки наступним шаром.

Крок - 6
07

Далі засипте в форму попередньо натертий на крупній тертці сир чеддер, рівномірно розкидавши по ємності. Поверх знову посипте натертим пармезаном.

Крок - 7
08

Далі укладіть знову шар раніше підготовленої м'ясної начинки, потім обсмажену цибулю і знову натертий сир чеддер.

Крок - 8
09

Тепер додайте в раніше підготовлену яєчну суміш зовсім небагато томатного соусу і знову все добре перемішайте. Далі залийте підготовленою яєчною масою викладені шари майбутньої страви в формі для випічки.

Крок - 9
10

Накрийте форму з вмістом харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на пів години. Потім відправте форму в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте близько 40 хвилин. Далі накрийте форму з вмістом фольгою і запікайте ще близько 10 хвилин, а потім подавайте готову запіканку по французьки до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з баклажанами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Цукерки солона карамель - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки солона карамель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Голубці з червоної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з червоної капусти 65 4 3 з 5 - детальніше -
?>