Смачна овочева запіканка з м'ясом під хрумкою сирною скоринкою. Приготуйте апетитну ситну вечерю за лічені хвилини.
Овочі для приготування запіканки вибирайте свіжі, пружні, без пошкоджень. Ретельно вимийте їх і викладіть на паперовий рушник. Видаліть зайву вологу. Бульби картоплі очистіть від шкірки та наріжте невеликими кубиками. Висипте овоч на застелений пергаментним папером лист.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте максимально дрібно. Викладіть пряність до картоплі.
Солодкий болгарський перець розріжте навпіл, видаліть плодоніжку та серцевину. Наріжте кубиками і відправте на лист. Сюди всипте подрібнений гострий перець чилі.
Помідори наріжте кубиками і додайте до інших овочів. Відправте на лист нарізаний тонкими слайсами часник.
Для запіканки можна використовувати будь-який фарш до смаку. Викладіть подрібнене м'ясо до овочів. Додайте сіль, чорний мелений перець, кмин, чебрець, паприку та томатну пасту. Влийте чисту холодну воду. Акуратно переміксуйте масу руками. Розподіліть на деко рівним шаром і злегка ущільніть.
Відріз пергаментного паперу зімніть і замочіть у воді на кілька секунд. Злегка відіжміть, розправте і накрийте запіканку. Поставте страву в розігріту до 180 ° С духову шафу. Запікайте протягом 30 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу вийміть лист. Посипте запіканку натертим на крупній тертці сиром. І продовжуйте готувати ще 10 хвилин. Розділіть страву на порційні шматочки та подавайте на стіл. Смачного!
Випадкові рецепти