Укр
Рус
Кабачки Другі страви Угорська кухня

Запіканка з кабачків

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

968 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Запіканка з кабачків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запіканка з кабачків та картоплі, проста, швидка і смачна, підходяща для будь-якого випадку, вона може подаватись або в якості основної страви, або нарізати на невеликі квадрати і подавати з аперитивом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запіканка з кабачків" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи13.7 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Помийте під проточною водою молоді кабачки (бажано використовувати не старі, тонкошкурні щоб було поменше насіння), просушіть паперовим рушником, а потім натріть овоч з шкіркою на самій великій тертці в глибоку миску.

Крок - 1
02

Потім очистіть від шкірки картоплю, розріжте навпіл, а далі так само натріть на крупній тертці в окрему ємність. Відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Далі помийте холодною водою свіжі червоні помідори, просушіть, а потім наріжте невеликими шматочками. Складіть підготовлені овочі на час в невелику мисочку.

Крок - 3
04

Далі в найбільшій ємності змішайте раніше подрібнені кабачки, картоплю, цибулю і помідори. Ретельно все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, можна додати спеції за смаком і перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Потім по черзі розбийте в миску до утвореної суміші курячі яйця, засипте борошно, додайте попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки (можна використовувати будь-яку), залийте рослинне масло і ще раз все добре перемішайте, до однорідної густої маси. Залиште постояти утворену суміш приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер викладіть підготовлену овочеву суміш в попередньо змащений олією лист або форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Зверху змастіть майбутню запіканку сметаною або високої жирності майонезом.

Крок - 6
07

Надішліть ємність зі стравою в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів і випікайте близько 30-40 хвилин, до появи золотистої легкої скоринки на запіканці. Готову запіканку з кабачків подавайте до столу обов'язково гарячою в супроводі свіжих овочів і зелені.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1 Салат Принц 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свекольник гарячий - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник гарячий 70 2 2 з 5 - детальніше -
Лобіо з консервованої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з консервованої квасолі 70 6 3 з 5 - детальніше -
Нуга без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без яєць 50 3 3 з 5 - детальніше -