Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Запечене м’ясо в рукаві

( 4.9286 4 542 42 оцінки)

5654 - переглядів
120 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві

опис

Запечене м'ясо в рукаві з подрібненими овочами на свій вибір і смак - досить поширена і проста страва в готуванні, що чудово завжди підходить до обіду або вечері для всієї родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запечене м’ясо в рукаві" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинина - смачне і поживне м'ясо, яке швидко готується і поєднується з багатьма овочами. Свиняче м'ясо вимийте. Наріжте широкими скибочками завтовшки приблизно 1 сантиметр. Посипте м'ясо приправою для свинини і залиште на 20 хвилин.

Крок - 1
02

Часто готуючий овоч з м'ясом - картопля. Очистіть картоплю від шкірки. Сполосніть проточною водою. Нарізайте картоплю кружечками приблизно 0,5 сантиметра. Добре буде якщо ви візьмете довгасту картоплю, так шматочки вийдуть більш однаковими.

Крок - 2
03

Також вам знадобитися морквина. Зніміть з неї шкірку за допомогою овочечистки. Сполосніть і наріжте кружечками. Морквина дасть страві солодощі і розбавить своїм яскравим кольором. Перекладіть нарізану моркву в окрему миску.

Крок - 3
04

Ріпчасті цибулини середнього розміру і зубки часнику очистіть від лушпиння. Нарізайте цибулю кільцями, щоб зберегти в ньому більше соку і смаку, а часник невеликими шматочками. Підготовлені інгредієнти поставте поруч.

Крок - 4
05

Візьміть широкий деко або форму для випічки. Помістіть в нього рукав для запікання. На його дно покладіть шаром кілька шматків свинячого ошийка.

Крок - 5
06

Поверх м'яса викладіть частину нарізаної картоплі, поверх неї покладіть частину кружечків морквини, на моркву - половину нарізаної цибулі і часнику. Продовжіть чергувати м'ясо з овочами, поки все не закінчиться. Коли ви помістили всі овочі і свиняче м'ясо в рукав для запікання, міцно зав'яжіть його або затягніть кліпсою. Якщо у вас рукав, який має шов для виходу пара, перевірте, щоб він опинився зверху.

Крок - 6
07

Увімкніть духовку на 160 градусів і поставте в неї форму з м'ясом і овочами в рукаві, розрахувавши, щоб після нагрівання пакет не стикався зі стінками духовки, інакше він може згоріти. Запікайте протягом 1 години. В кінці запікання можете розрізати рукав, щоб м'ясо і овочі трохи підсмажилися. Подавайте запечене м'ясо в рукаві гарячим. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Пишна запіканка з сиру - покроковий рецепт, фото 1 Пишна запіканка з сиру 75 4 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки з шинкою в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки з шинкою в духовці 65 2 3 з 5 - детальніше -