Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Запечена свинина в фользі

( 4.8400 4 525 25 оцінок)

3902 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

От скажіть ще, що ви не любите м'яса. У це, звичайно, дуже важко повірити, хоча буває всяке. Тоді висновок один, значить ви ніколи не пробували смачно приготованого м'яса. Звісно, способів приготування цього чудового продукту величезна кількість, і один іншого краще, втім, як і різновидів м'яса. Адже м'ясо птиці найкраще готувати на грилі, баранину і телятину в казані, та ще й на багатті. А ось ми вам запропонуємо не просто хороший рецепт м'яса, а самий натуральний шедевр - запечена свинина в фользі. Від такої страви не відмовиться ніхто.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запечена свинина в фользі" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири25.9 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Свинина, запечена в фользі, виходить дуже м'якою, соковитою, ніжною і ароматною. До речі, для запікання таким способом можна використовувати м'ясо практично з будь-якої частини свинини. Ми пропонуємо взяти свинячі реберця, до речі, краще вибрати не надто жирні шматки, тим не менш, бажано все-таки, щоб прошарки жиру були присутні. Тоді готове м'ясо буде досить соковитим. Готується свинина в духовці досить просто, головне заздалегідь її замаринувати, тоді м'ясо буде духмяніше і ніжніше. Загалом так, з вибором м'яса ми визначилися, тепер свинячі ребра ретельно промиваємо і просушуємо паперовим рушником.

Крок - 1
02

Перед приготуванням в м'ясі робимо проколи, а ще краще невеликі поперечні надрізи між ребрами не до кінця. Це дозволить м'ясу більш рівномірно промаринуватися.

Крок - 2
03

Тепер чистимо від шкірки зубчики часнику, розрізаємо на тонкі скибочки і поміщаємо їх в прорізи.

Крок - 3
04

Далі розстеляємо на столі лист фольги і викладаємо на нього свинячі ребра з часником, після чого посипаємо сіллю і натираємо м'ясо з обох сторін. Таким же чином приправляємо ребра сумішшю перців і м'ясними спеціями, а ще посипаємо подрібненим часником і нарізаною цибулею.

Крок - 4
05

Після цього щільно загортаємо підготовлені ребра в фольгу і залишаємо, щоб вони промаринувалося при кімнатній температурі протягом 15-30 хвилин.

Крок - 5
06

Потім відправляємо м'ясо в розігріту до 180 ° С духовку і запікаємо приблизно 90 хвилин. До речі, з урахуванням того, що м'ясо було щільно загорнуте, в фользі залишиться пристойний шар розтопленого жиру і соку, який можна злити в сухий посуд і використовувати для заправки гарячих страв. Ароматна і смачна запечена свинина в фользі відмінно підійде любителям смачної і простої у приготуванні їжі. Ця страва не тільки гідний обід або вечерю, а й відмінно підійде до святкового столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1 Печінка куряча 45 6 2 з 5 - детальніше -
Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -
Кекси з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Кекси з вишнею 70 2 3 з 5 - детальніше -