Пропоную свою версію картоплі запеченої з сиром. Виходить рум'яна і неймовірно смачна.
Для початку ретельно очистіть від шкірки і на обробній дошці поріжте невеликими шматками картоплю. Покладіть нарізаний овоч в середнього розміру каструлю і залийте холодною водою, поки картопля повністю не покриється.
Помістіть каструлю з вмістом на плиту, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні близько 20 хвилин або поки картопля не стане легко проколюватися виделкою або ножем.
Поки картопля кипить, ми можемо приготувати іншу частину рецепта. Поріжте на обробній дошці бекон на маленькі кубики.
Потім очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її тонкими півкільцями. Далі помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Засипте в киплячу олію нарізану цибулю і обсмажуйте помішуючи. Потрібно готувати цибулю на сковороді до тих пір, поки вона не стане золотистою.
Потім додайте в сковорідку до цибулі бекон і смажте, періодично помішуючи, приблизно ще 3 хвилини.
Коли картопля буде готова, акуратно злийте воду з каструлі, а потім помістіть шматочки відвареного овоча в форму для випічки або невелике деко, рівномірно розподіливши по всьому дну. Тепер приправте картоплю чорним меленим перцем і сіллю.
Далі розподіліть раніше приготовану цибулю і бекон по всій картоплі.
Збийте курячі яйця за допомогою вилки або вінчика в окремій ємності і посоліть. Повинна вийти однорідна рідка яєчна суміш, якою залийте вміст форми для випічки.
Тепер на самій великій тертці натріть твердий сир. Засипте натертий молочний продукт в форму для випічки і за допомогою лопатки акуратно перемішайте, щоб сир об'єднався з усіма інгредієнтами в ємності. Потім посипте ще трохи сиру поверх і відправте форму в попередньо розігріту духовку до 190 градусів і випікайте близько 30 хвилин.
Готову запечену картоплю з сиром викладіть на красиву тарілку і подавайте гарячою до столу. Смачного!
Випадкові рецепти