Укр
Рус
Свинина Другі страви Українська кухня

Запечене молочне порося

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

930 - переглядів
140 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Запечене молочне порося - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запечене молочне порося - страва для урочистого застілля. Приготуйте її для особливого випадку і здивуєте гостей ніжним і ароматним частуванням з хрусткою рум'яною скоринкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запечене молочне порося" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте порося зовні і всередині. Приготуйте велику глибоку миску, в яку повністю поміститься порося. Налийте в неї воду, додайте сіль і перемішайте. Занурте порося в ємність і відправте в холодильник на 2 години.

Крок - 1
02

Викладіть охолоджену тушку на робочу поверхню черевцем вниз і розправте ніжки. Посипте крупною сіллю з обох сторін. На деко покладіть решітку для запікання, і перекладіть на неї порося.

Крок - 2
03

Ретельно вимийте і висушіть картоплю і сливи. Якщо використовуєте для запікання молоду картоплю, можна готувати з шкіркою. В іншому випадку картоплю краще почистити. Великі бульби розріжте навпіл або на 4 частини. Викладіть сливи з картоплею навколо тушки на решітку. Головку часнику розріжте навпіл і додайте до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Посоліть овочі і фрукти, полийте оливковою олією. Додайте на решітку кілька гілочок свіжого розмарину. Надішліть блюдо в розігріту до 180 ° С духовку і запікайте протягом 45 хвилин.

Крок - 4
05

Приготуйте соус. Очистіть часник від лушпиння і наріжте дрібними шматочками. Наріжте листя коріандру, петрушку, пряну траву кулантро. Змішайте прянощі разом, посоліть і подрібніть до однорідної кашки. Висипте зелень в миску, додайте олію, чорний мелений перець і переміксуйте.

Крок - 5
06

Через зазначений час запікання перекладіть запечені овочі та фрукти на блюдо. Порося змастіть власним соком і продовжуйте запікати ще 2 години при температурі 220 ° С. Готову тушку розділіть на порційні шматочки і подавайте з запеченими овочами та соусом. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат Секрет молодості - покроковий рецепт, фото 1 Салат Секрет молодості 30 3 2 з 5 - детальніше -
Юшка з тріски - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з тріски 75 6 3 з 5 - детальніше -
Рисова локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з креветками 45 6 3 з 5 - детальніше -
Канапе на шпажках з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе на шпажках з шинкою 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гамбургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Гамбургер з куркою 20 2 2 з 5 - детальніше -
Тортілья - покроковий рецепт, фото 1 Тортілья 45 4 3 з 5 - детальніше -
Рататуй з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з сиром 55 5 3 з 5 - детальніше -
Рулетики із шинки з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із шинки з сиром 60 5 3 з 5 - детальніше -