Укр
Рус
Мясо Другі страви Єврейська кухня

Запечене філе індички

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
956 - переглядів
120 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Запечене філе індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Найпростіший і чудовий спосіб приготувати соковите запечене філе індички без розсолу! Цей рецепт готується з використанням функції повільного приготування. Він не підходить для сковороди.

Інгредієнти

  • Бульйон 1/2 скл.
  • Борошно 35 г.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль 2 ч.л
  • Паприка 1 ч.л
  • Часник сушений 1 1/2 ч.л
  • Чебрець за смаком
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 2 шт.
  • Індичка 2 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть сушений часник, паприку, сіль, чорний мелений перець і оливкове масло в миску і змішайте, щоб вийшла рідка паста.

Крок - 1
02

Протріть філе індички насухо паперовими рушниками. Рясно змастіть м'ясо підготовленою пастою, використовуючи більшість для сторони і верхній частині.

Крок - 2
03

Помістіть часник (головки неочищені), цибулю і чебрець в чашу мультиварки. Помістіть філе індички зверху, щоб воно було над овочами. Готуйте індичку протягом 1.5 години в режимі «тушкування» (не використовуючи високу температуру) або поки внутрішня температура не покаже 170 градусів.

Крок - 3
04

Вийміть індичку з мультиварки і дайте їй постояти 20 хвилин, перш ніж обсмажити шкіру. Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте решітку для духовки на відстані 30 см від джерела тепла. Перемістіть грудку індички в жаростійке блюдо. Поставте на полицю духовки і смажте протягом 3-5 хвилин, поки шкіра не стане хрусткою. Слідкуйте за цим - вона дуже швидко стає коричневою.

Крок - 4
05

Тим часом приготуйте підливу для індички. Процідіть рідину з мультиварки в мірний ківш, подрібніть часник, щоб витягти весь аромат. Якщо вам не вистачає кількох чашок, долийте курячий бульйон.

Крок - 5
06

Розтопіть вершкове масло в сковорідці на середньому вогні. Додайте борошно і перемішайте, щоб об'єднати продукти. Налийте трохи раніше підготовленої рідини в суміш борошна і перемішайте до утворення пасти.

Крок - 6
07

Повільно додайте рідину, помішуючи на ходу. Використовуйте вінчик, якщо потрібно, щоб соус був гладким. Варіть на повільному вогні, поки підлива не загусне - зніміть її. Приправте за смаком сіллю і перцем.

Крок - 7
08

Готове запечене філе індички трохи остудіть, потім розріжте тонкими скибочками і подавайте до столу з приготовленою раніше смачною підливою і часточками лимона. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Чоловічий каприз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Чоловічий каприз 40 3 2 з 5 - детальніше -
Пиріг на кефірі з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг на кефірі з варенням 60 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Велика ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Велика ватрушка 85 3 3 з 5 - детальніше -
Свинина з локшиною по-тайськи - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з локшиною по-тайськи 50 3 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці з сиром 75 5 3 з 5 - детальніше -