Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Єврейська кухня

Запечене філе індички

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1289 - переглядів
120 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Запечене філе індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Найпростіший і чудовий спосіб приготувати соковите запечене філе індички без розсолу! Цей рецепт готується з використанням функції повільного приготування. Він не підходить для сковороди.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запечене філе індички" (на 100 грам)

  • Білки15.9 гр.
  • Жири3.3 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть сушений часник, паприку, сіль, чорний мелений перець і оливкове масло в миску і змішайте, щоб вийшла рідка паста.

Крок - 1
02

Протріть філе індички насухо паперовими рушниками. Рясно змастіть м'ясо підготовленою пастою, використовуючи більшість для сторони і верхній частині.

Крок - 2
03

Помістіть часник (головки неочищені), цибулю і чебрець в чашу мультиварки. Помістіть філе індички зверху, щоб воно було над овочами. Готуйте індичку протягом 1.5 години в режимі «тушкування» (не використовуючи високу температуру) або поки внутрішня температура не покаже 170 градусів.

Крок - 3
04

Вийміть індичку з мультиварки і дайте їй постояти 20 хвилин, перш ніж обсмажити шкіру. Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте решітку для духовки на відстані 30 см від джерела тепла. Перемістіть грудку індички в жаростійке блюдо. Поставте на полицю духовки і смажте протягом 3-5 хвилин, поки шкіра не стане хрусткою. Слідкуйте за цим - вона дуже швидко стає коричневою.

Крок - 4
05

Тим часом приготуйте підливу для індички. Процідіть рідину з мультиварки в мірний ківш, подрібніть часник, щоб витягти весь аромат. Якщо вам не вистачає кількох чашок, долийте курячий бульйон.

Крок - 5
06

Розтопіть вершкове масло в сковорідці на середньому вогні. Додайте борошно і перемішайте, щоб об'єднати продукти. Налийте трохи раніше підготовленої рідини в суміш борошна і перемішайте до утворення пасти.

Крок - 6
07

Повільно додайте рідину, помішуючи на ходу. Використовуйте вінчик, якщо потрібно, щоб соус був гладким. Варіть на повільному вогні, поки підлива не загусне - зніміть її. Приправте за смаком сіллю і перцем.

Крок - 7
08

Готове запечене філе індички трохи остудіть, потім розріжте тонкими скибочками і подавайте до столу з приготовленою раніше смачною підливою і часточками лимона. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибний соус до стейку - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус до стейку 45 1 2 з 5 - детальніше -
Фаршировані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані гриби 55 2 2 з 5 - детальніше -
Начинка для млинців з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Начинка для млинців з фаршу 45 1 2 з 5 - детальніше -
Спрінг роли овочеві - покроковий рецепт, фото 1 Спрінг роли овочеві 40 2 2 з 5 - детальніше -