Укр
Рус
Мясо у фользі Другі страви Єврейська кухня

Запечена качка в духовці у фользі

( 4.7500 4 512 12 оцінок)

938 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Запечена качка в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запечена качка, приготовлена з даного рецепту, - повноцінна основна страва, так як ми пропонуємо одночасно зробити 2 види гарніру - з червонокачанної капусти і домашніх картопляних галушок. Запікати качку в духовці будемо в фользі, щоб м'ясо не втратило соковитість. Не переживайте, качка вийде із золотистою скоринкою, яка зробить її по-справжньому апетитною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Запечена качка в духовці у фользі" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи16.4 гр.
  • Калорії180 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння ріпчасту і червону цибулю Яблука вимийте, розріжте на 4 частини і видаліть серцевину. Наріжте цибулю і яблука ломтиками. Вимийте апельсин і прямо з цедрою наріжте великими півколами.

Крок - 1
02

Візьміть деко, покладіть на нього распотрошену качку спинкою вниз, посоліть, поперчіть за смаком, присипте кмином. Розітріть спеції руками для рівномірного розподілу по тушці.

Крок - 2
03

Покладіть всередину качки кілька шматочків цибулі, яблука і апельсина і сколіть черевце зубочисткою.

Крок - 3
04

Що залишилась цибулю, яблука і апельсини розподіліть по деку навколо тушки. Пару часточок апельсина підкладіть на качку зверху.

Крок - 4
05

Налийте в деко трохи води, щоб качка вийшла соковитіше. Зверху закрийте все фольгою, ретельно защіпнув краї. Надішліть деко в духовку, виставте температуру 180 градусів і запікайте качку 90 хвилин.

Крок - 5
06

Пора приготувати гарнір з червоної капусти. Дрібно наріжте цибулину.

Крок - 6
07

Поставте на плиту каструлю, налийте в неї рослинне масло і обсмажте в ньому цибулю до золотистого. Додайте цукор і карамелізовану цибулю.

Крок - 7
08

Всипте дрібно нарізану краснокочанную капусту (можна заморожену), перемішайте і томіть на повільному вогні 20 хвилин.

Крок - 8
09

Прийшов час галушок. Відварну картоплю пропустіть через спеціальний прес або натріть на дрібній тертці.

Крок - 9
10

Додайте нарізані шматочками булочки, вбийте яйця і всипте борошно. Перемішайте інгредієнти, додаючи борошно за потребою. Має вийти однорідне, м'яке, злегка липнуче тісто.

Крок - 10
11

Розділіть тісто на частини і скачайте в ковбаски.

Крок - 11
12

Поставте на плиту каструлю з водою, підсоліть за смаком і доведіть до кипіння. Занурте в окріп «ковбаски» і варіть 6 хвилин. Потім переверніть іншою стороною і варіть ще 6 хвилин.

Крок - 12
13

Вийміть «ковбаски» на блюдо і за допомогою шовкової нитки або волосіні наріжте шматочками, щоб вийшли галушки. 77 Через 90 хвилин вийміть качку з духовки, зніміть фольгу і долийте в деко трохи води. Поверніть качку в духовку, підійміть температуру до 200 градусів і залиште тушку доготовлятися ще 90 хвилин.

Крок - 13
14

Час від часу поливайте птицю соком, що виділився для утворення золотистої скоринки. Коли качка добре зарум'яниться, пора виймати її з духовки. Загальний час випічки - близько 3 годин.

Крок - 14
15

Злегка остигнулу качку наріжте великими шматками і вимочіть в зібраному в листі соці.

Крок - 15
16

Сервіруйте страву. На чисту тарілку внахлест викладіть галушки. Поряд покладіть тушковану червону капусту з карамелізованою цибулею.

Крок - 16
17

У центрі розташуйте шматочок запеченої качки і полийте соком з дека. Качка, запечена в духовці у фользі, готова. Подавайте страву на стіл і пробуйте. Соковите качине м'ясо, пікантна капуста і ніжні картопляні галушки - це просто феєрія смаку! Зупинитися неможливо! Смачного!

Крок - 17

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп з сочевиці в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Суп з сочевиці в мультиварці 70 5 3 з 5 - детальніше -
Печеня зі свинини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня зі свинини з картоплею 80 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги в фользі 50 4 3 з 5 - детальніше -