Укр
Рус
Заморожені овочі Консервування Українська кухня

Заморожені гриби

( 4.8889 4 536 36 оцінок)
2542 - переглядів
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Заморожені гриби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Дієта: Сироїдіння

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Заморожувати

Спосіб приготування: Заморожувати

опис

Заморожувати потрібно тільки свіжозібрані, переросли і здорові гриби.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Вода 1 л.
  • Гриби 1 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Гриби почистити, кілька разів промити і нарізати ножем не товстими пластинками. Занурити грибочки в підсолену воду на 5 хвилин, кілька разів перемішати, витягнути і охолодити в холодній воді.

Крок - 1
02

Відкинути гриби на друшляк, просушити, розкласти в поліетиленові пакети або пластикові лоточки і заморозити в морозильній камері при температурі не вище 180С.

Крок - 2
03

У кожен пакетик потрібно укласти стільки грибів, щоб можливо було використовувати їх за один раз.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуакамоле с помидорами - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле с помидорами 35 1 2 з 5 - детальніше -
Сыр домашний - покроковий рецепт, фото 1 Сыр домашний 180 1 3 з 5 - детальніше -
Оливье оригинальный - покроковий рецепт, фото 1 Оливье оригинальный 50 4 3 з 5 - детальніше -
Простокваша - покроковий рецепт, фото 1 Простокваша 35 1 1 з 5 - детальніше -