Укр
Рус
Капуста Другі страви Іспанська кухня

Заморожена кольорова капуста в клярі

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

1023 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Заморожена кольорова капуста в клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажена кольорова капуста так само смачна, як і красива зовні. Отримайте відмінний рецепт смаженої замороженої цвітної капусти в клярі і порадуйте свої шлунки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Заморожена кольорова капуста в клярі" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії238 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті можна використовувати, як свіжу кольорову капусту, так і заморожену. Якщо використовуєте заморожену, то вона напевно вже нарізана на шматочки, тому просто перекладіть її в миску і відставте в сторону. Якщо ж свіжу, то помийте її і наріжте великими квіточками.

Крок - 1
02

У невеликій мисці змішайте сушену селеру, сухий орегано, кмин, цибульний порошок, часниковий порошок (можна використовувати так само свіжі зубчики часнику, видавлені через чеснокодавку), паприку, кайенский перець, сіль і чорний мелений перець. Добре перемішайте все, до об'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 2
03

У середню миску засипте просіяне борошно, додайте половину суміші спецій. Додайте в миску кукурудзяний крохмаль і ретельно все перемішайте.

Крок - 3
04

В окремій середній мисці змішайте соєве молоко, яблучний оцет і гострий соус. Збийте все, до об'єднання рідких інгредієнтів в однорідну масу.

Крок - 4
05

Далі засипте суміш спецій в миску з шматочками цвітної капусти і добре перемішайте.

Крок - 5
06

Залийте так само до капусти раніше підготовлену молочну суміш і ретельно все змішайте, поки шматочки овоча повністю не просочаться. Накрийте миску з капустою харчовою плівкою і остудіть в холодильнику мінімум 1 годину.

Крок - 6
07

Нагрійте рослинну олію (її повинно бути достатньо багато) в великому сотейнику, поки вона не досягне приблизно 180 градусів. Покладіть кожен промаринований шматочок цвітної капусти в підготовлену раніше суміш борошна і добре викатайте з усіх боків, струшуючи акуратно надлишок.

Крок - 7
08

Опустіть їх назад в решту суміші соєвого молока в миску, де вони маринувалися, потім знову в суміш борошна і в киплячу олію сотейника. Обсмажуйте кольорову капусту протягом 4-5 хвилин до золотистого кольору і утворення хрусткої скоринки.

Крок - 8
09

Викладіть обсмажені шматочки замороженої цвітної капусти в клярі на решітку або паперові рушники. Дайте охолонути за 5-10 хвилин до подачі на стіл і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -
Запечена скумбрія в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія в духовці 30 4 3 з 5 - детальніше -
Галушки в супі - покроковий рецепт, фото 1 Галушки в супі 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з морепродуктами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Бульйон з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з сьомги 50 5 3 з 5 - детальніше -
Мафіни з шоколадними краплями - покроковий рецепт, фото 1 Мафіни з шоколадними краплями 75 4 3 з 5 - детальніше -
Рулетики зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики зі свинини в духовці 55 3 3 з 5 - детальніше -