Укр
Рус
Закваска Напої Українська кухня

Закваска

( 4.8378 4 537 37 оцінок)
2606 - переглядів
150 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Закваска - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Здорове харчування

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Закваска для приготування йогурту.

Інгредієнти

  • Молоко 2 л.
  • Закваска суха 1 уп.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Із закипілого молока зняти плівку і охолодити його до 40 °.

Крок - 1
02

Окремо відлити склянку  молочка, розбавити в ньому необхідну пропорцію сухої закваски і влити назад  до загального обсягу молока.

Крок - 2
03

Все молоко перемішати дерев'яною  лопаткою, розлити в  скляні баночки, щільно закупорити кришками , багатошарово  укутати обгортковим папером і товстим  полотном, а потім поставити сквашуватися в тепле  місце на 12 годин. Після цього закваска повинна охолонути до кімнатної температури і її можна перемістити в холодильник на дві години.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Волованы с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Волованы с курицей 50 3 3 з 5 - детальніше -
Салат нисуаз с печенью трески - покроковий рецепт, фото 1 Салат нисуаз с печенью трески 45 5 3 з 5 - детальніше -
Паштет куриный - покроковий рецепт, фото 1 Паштет куриный 60 4 3 з 5 - детальніше -
Смузи из манго и банана - покроковий рецепт, фото 1 Смузи из манго и банана 35 2 2 з 5 - детальніше -