Укр
Рус
Закваска Напої Українська кухня

Закваска

( 4.8378 4 537 37 оцінок)
2633 - переглядів
150 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Закваска - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Здорове харчування

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Закваска для приготування йогурту.

Інгредієнти

  • Молоко 2 л.
  • Закваска суха 1 уп.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Із закипілого молока зняти плівку і охолодити його до 40 °.

Крок - 1
02

Окремо відлити склянку  молочка, розбавити в ньому необхідну пропорцію сухої закваски і влити назад  до загального обсягу молока.

Крок - 2
03

Все молоко перемішати дерев'яною  лопаткою, розлити в  скляні баночки, щільно закупорити кришками , багатошарово  укутати обгортковим папером і товстим  полотном, а потім поставити сквашуватися в тепле  місце на 12 годин. Після цього закваска повинна охолонути до кімнатної температури і її можна перемістити в холодильник на дві години.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Аджика простой рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Аджика простой рецепт 70 1 3 з 5 - детальніше -
Котлеты из фасоли - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты из фасоли 60 3 3 з 5 - детальніше -
Сибирские пельмени - покроковий рецепт, фото 1 Сибирские пельмени 60 5 4 з 5 - детальніше -
Багет с чесноком - покроковий рецепт, фото 1 Багет с чесноком 80 1 3 з 5 - детальніше -