Швидкий і дуже ситний закусочний торт - ідеальний варіант для швидкого перекусу. Така страва буде доречно і на святковому столі у вигляді закуски.
Для закусочного торта можна використовувати будь-який м'ясний фарш. Дуже добре підходить свинячо-яловичий продукт. Він в міру жирний і досить соковитий, що робить готову страву ще смачніше.
Викладіть фарш у велику миску. Вбийте яйце і всипте очищену і нарізану кубиками ріпчасту цибулю. Додайте сіль, чорний мелений перець і перемішайте до однорідного стану. Розділіть фарш на 4 рівні частини.
Приготуйте робочу поверхню для збірки торта. Покладіть вафельний корж і розподіліть на ньому частину фаршу рівномірним шаром. Той же процес виконайте з другим коржем. З'єднайте обидва коржа так, щоб м'ясо виявилося всередині. Таким же чином з'єднайте залишені вафлі з фаршем.
Дайте коржам постояти кілька хвилин. Коли вони просочаться і розтопляться, наріжте торт на однакові порційні шматочки. Щоб відрізати максимально рівно, використовуйте гострий ніж для піци. Форму вибирайте на свій смак. Можна нарізати трикутниками або квадратами.
У глибоку миску вбийте яйця, посоліть і влийте молоко. Переміксуйте до однорідності.
Опустіть шматочки торта в яєчно-молочну суміш і відправте на розігріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
Викладіть страву на деко застелений пергаментним папером. Поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 15-20 хвилин. Готову страву викладіть на порційне блюдо і прикрасьте свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти