Укр
Рус
Риба Закуски Російська кухня

Закусочний торт з рибною консервою

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

2467 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Закусочний торт з рибною консервою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дуже популярний «сендвіч-торт» не тільки в Швеції, але і в Фінляндії і Естонії. Являє собою несолодкий листковий пиріг з використанням скибочок хліба з різними начинками. Незважаючи на те, що є багато видів начинки, майонез і рибні консерви є двома основними інгредієнтами. Спробуйте і ви приготувати закусочний торт з рибною консервою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закусочний торт з рибною консервою" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку чашу блендера викладіть рибні консерви (можна використовувати будь-яку рибу) в даному випадку використовується тунець. Додайте трохи консервованої кукурудзи солодких сортів.

Крок - 1
02

Потім залийте в чашу частину майонезу високої жирності (краще, звичайно, домашнього приготування) і вершкового сиру.

Крок - 2
03

Далі помістіть в чашу блендера заздалегідь відварені курячі яйця. У цьому рецепті необхідно, щоб яйця були вкруту, тому варити їх потрібно трохи довше. А потім, щоб легше зняти з них шкаралупу, опустіть їх в холодну воду.

Крок - 3
04

Потім посоліть вміст чаші, приперчіть чорним меленим перцем і добре подрібниіть блендером, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Тепер займіться безпосередньо приготуванням самої страви. На спеціальну кухонну дошку або плоский рознос викладіть скибочки білого хліба (краще, якщо вони будуть квадратні) щільно притискаючи один до одного. Зверху рясно промажте шматки раніше підготовленою рибно-майонезною сумішшю.

Крок - 5
06

Далі посипте шар рибно-майонезного соусу попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленню петрушки. Знову покладіть скибочки хліба і промажте тим же соусом. Продовжуйте викладати шари, до утворення, так званого торта з необхідною для вас висотою.

Крок - 6
07

Потім помийте під проточною водою зелену цибулю і дрібно її нашаткуйте на обробній дошці. Наріжте тонкими кільцями заздалегідь вимитий і просушений свіжий огірок.

Крок - 7
08

Так само помийте лимон, помідори. Томати наріжте кільцями або тонкими часточками, з яких в подальшому сформуються красиві фігури у формі трояндочок або на свій розсуд.

Крок - 8
09

Далі в невеликій мисці змішайте другу частину майонезу і вершкового сиру. Цією сумішшю рясно намажте утворений торт зверху і з усіх боків.

Крок - 9
10

Посипте верхівку страви попередньо натертим на дрібній тертці твердим сиром і раніше нашаткованою зеленню цибулі.

Крок - 10
11

Бічні частини торта викладіть раніше нарізаними кільцями огірка та помідора, між ними вставте красиво гілочки кропу.

Крок - 11
12

Зверху прикрасьте торт на свій розсуд, виклавши акуратно часточки помідора (у формі трояндочок), огірки і часточки лимона.

Крок - 12
13

Закусочний торт з рибною консервою помістіть на пару годин в холодне місце, а потім наріжте порційно і дивуйте гостей.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з чорносливом 80 6 4 з 5 - детальніше -
Паштет з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з курячої грудки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат царський з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з грибами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Заливне з язика свинячого - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з язика свинячого 80 4 3 з 5 - детальніше -