Закусочний торт наполеон з консервою - це ідеальний рецепт для будь-якого випадку, будь то святкування дня народження, для вечерь або різдвяних столів, а також відмінно підходить для пікніків або зустрічей з сім'єю або друзями на вихідних.
Глибоку каструлю з водою відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду картоплю і відварюйте приблизно 25 хвилин. Потім охолодіть овоч, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці в миску.
Тепер посоліть натерту картоплю, приперчіть чорним меленим перцем, приправте сухим орегано і часниковим порошком і ретельно все перемішайте.
Далі в спеціальну роз'ємну форму для випічки викладіть першим шаром частину підготовленої картопляної суміші. Змастіть шар майонезом високої жирності.
Потім наріжте невеликими кільцями очищені крабові палички (бажано вибрати незаморожений продукт) і викладіть наступним шаром на картоплю. Посипте палички попередньо відвареним, очищеним від шкаралупи і натертим на крупній тертці курячим яйцем.
Промажте рясно шар майонезом. Потім викладіть консерви з тунця (в цьому рецепті можете використовувати будь-яку консервну рибу) і посипте часточками консервованого болгарського перцю. Цей шар теж промажте майонезом.
Далі викладіть красиво по всьому периметру попередньо відварені і очищені креветки (краще, якщо вони будуть невеликого розміру) і невеликі шматочки попередньо нарізаного маринованого огірка. Знову змастіть майонезом.
Тепер викладіть другу частину картопляної суміші і рясно промажте майонезом. Крабові палички акуратно розділіть руками або за допомогою гострого ножа на волокна і покладіть їх верхнім шаром торта.
Далі з часточок консервованого болгарського перцю і заздалегідь нарізаних тонких шматочків шинки згорніть так звані трояндочки (або на ваш розсуд фігури). Прикрасьте ними торт, розподіливши красиво по всій поверхні.
Потім посипте верхівку попередньо нарізаними часточками маринованого огірка і подавайте готовий закусочний торт наполеон з консервою до столу.
Випадкові рецепти