Укр
Рус
Закусочный торт Закуски Російська кухня

Закусочний торт наполеон з консервою

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

2313 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Закусочний торт наполеон з консервою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Закусочний торт наполеон з консервою - це ідеальний рецепт для будь-якого випадку, будь то святкування дня народження, для вечерь або різдвяних столів, а також відмінно підходить для пікніків або зустрічей з сім'єю або друзями на вихідних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закусочний торт наполеон з консервою" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку каструлю з водою відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду картоплю і відварюйте приблизно 25 хвилин. Потім охолодіть овоч, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці в миску.

Крок - 1
02

Тепер посоліть натерту картоплю, приперчіть чорним меленим перцем, приправте сухим орегано і часниковим порошком і ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Далі в спеціальну роз'ємну форму для випічки викладіть першим шаром частину підготовленої картопляної суміші. Змастіть шар майонезом високої жирності.

Крок - 3
04

Потім наріжте невеликими кільцями очищені крабові палички (бажано вибрати незаморожений продукт) і викладіть наступним шаром на картоплю. Посипте палички попередньо відвареним, очищеним від шкаралупи і натертим на крупній тертці курячим яйцем.

Крок - 4
05

Промажте рясно шар майонезом. Потім викладіть консерви з тунця (в цьому рецепті можете використовувати будь-яку консервну рибу) і посипте часточками консервованого болгарського перцю. Цей шар теж промажте майонезом.

Крок - 5
06

Далі викладіть красиво по всьому периметру попередньо відварені і очищені креветки (краще, якщо вони будуть невеликого розміру) і невеликі шматочки попередньо нарізаного маринованого огірка. Знову змастіть майонезом.

Крок - 6
07

Тепер викладіть другу частину картопляної суміші і рясно промажте майонезом. Крабові палички акуратно розділіть руками або за допомогою гострого ножа на волокна і покладіть їх верхнім шаром торта.

Крок - 7
08

Далі з часточок консервованого болгарського перцю і заздалегідь нарізаних тонких шматочків шинки згорніть так звані трояндочки (або на ваш розсуд фігури). Прикрасьте ними торт, розподіливши красиво по всій поверхні.

Крок - 8
09

Потім посипте верхівку попередньо нарізаними часточками маринованого огірка і подавайте готовий закусочний торт наполеон з консервою до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети з квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з квасолі 60 3 3 з 5 - детальніше -
Бублики пишні - покроковий рецепт, фото 1 Бублики пишні 115 3 3 з 5 - детальніше -
Відбивні з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні з курячого філе 45 4 3 з 5 - детальніше -