Закусочний рулет з омлету - незвичайна подача звичного сніданку. Яйця в цьому рецепті використовуються двічі: і в ролі, і в начинці, але це тільки покращує смак страви. Овочі і сир урізноманітнюють смакову композицію і роблять рулет з омлету ще цікавіше.
У миску для змішування вбийте яйце. Додайте сіль і молоко і розмішайте вінчиком до однорідності.
Просійте туди ж борошно і всипте розпушувач для тіста. Знову ретельно перемішайте суміш вінчиком і поки відставте.
Вбийте яйця в окрему миску. Всипте сіль і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю (у нас червона, але підійде і звичайна).
Помідори вимийте, просушіть і наріжте кубиками. Додайте помідори до інших інгредієнтів начинки.
Подрібніть кінзу і зелений перець чилі і теж відправте в начинку.
Всипте чаата масалу. Це індійська суміш мелених спецій, яка включає зіру, коріандр, сіль, перець, фенхель, імбир, порошок манго і асафетиду. Якщо у вас немає готової чаата масали, змішайте зазначені прянощі (або хоча б частину з них) в рівних пропорціях і додайте в страву. Примішайте інгредієнти начинки виделкою для рівномірного розподілу.
Змастіть сковороду маслом для смаження. Ми використовуємо топлене масло гхі, але також підійде звичайне вершкове або рослинне. Вилийте на сковороду тісто для омлету і готуйте на малому вогні, не перевертаючи, поки верх не затягнеться.
Викладіть на омлет начинку, рівномірно розподіліть по поверхні і продовжуйте смажити, поки не схопляться яйця. Переверніть «млинець» і на слабкому вогні обсмажте з боку начинки 2-3 хвилини.
Знову переверніть начинкою вгору і притрусіть зверху тертою моцарелою. Накрийте сковороду кришкою і готуйте ще 2-3 хвилини, поки сир не розплавиться.
Перекладіть омлет зі сковороди на паперовий рушник і, поки він ще гарячий, згорніть рулетом. Залиште так на 5 хвилин, а потім подавайте закусочний рулет з омлету на стіл. Розріжте рулетики навпіл, щоб була видна начинка. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти