Укр
Рус
Закуска з помідорів Закуски Українська кухня

Закуска з помідорів на стіл

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

1037 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Закуска з помідорів на стіл - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця закуска з помідор - типова страва центральної Італії. Вона існує в численних варіантах, які трохи відрізняються один від одного тим, що включають в себе додавання сосисок, тунця, нарізаних огірків, яєць, моркви та інших овочів за вашим вибором.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з помідорів на стіл" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи9.7 гр.
  • Калорії111 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно вимийте помідори проточною водою. Потім акуратно відріжте шапки (вони знадобляться у подальшому, тому не поспішайте їх викидати) і вичистіть нутрощі в овочі. Тепер добре посоліть помідори і відправте їх догори дном на спеціальні грати.

Крок - 1
02

Далі в невелику миску покладіть нарізаний шматками черствий хліб, залийте його теплою водою і залиште на нетривалий час, щоб пом'якшав. Потім вилийте з миски воду, а хліб відіжміть від зайвої рідини.

Крок - 2
03

Тепер помийте добре помідори черрі, обсушіть і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями. Потім відправте нарізані помідори черрі в миску до хліба. Додайте так само сюди заздалегідь очищену від лушпиння і тонко нашатковану цибулю.

Крок - 3
04

Далі вимийте холодною водою зелену цибулю і рукколу, дрібно наріжте зелень на кухонній дошці, а потім теж відправте її в миску до решти інгредієнтів. За допомогою великої ложки перемішайте вміст миски, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер, можна навіть рукам, подрібніть прямо в миску попередньо розібрані або консервовані анчоуси (не потрібно ламати на маленькі шматочки, продукт повинен добре відчуватися в страві) і додайте нарізані дрібно оливки без кісточок.

Крок - 5
06

Далі добре посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, полийте оливковим або рослинним маслом і яблучним оцтом, а потім знову ретельно все перемішайте між собою.

Крок - 6
07

Розподіліть утворену начинку всередині підготовлених раніше помідорів безпосередньо перед подачею на стіл. Якщо ви віддаєте перевагу їх в запеченому вигляді, тоді накрийте начинені помідори алюмінієвою фольгою і готуйте в розігрітій духовці при 200 градусах протягом 7-8 хвилин. Потім викладіть готову закуску з помідор на блюдо і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пастрома з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з яловичини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Курячий бургер - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бургер 45 3 2 з 5 - детальніше -