Укр
Рус
Сир Закуски Російська кухня

Закуска з плавленого сиру

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

1696 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Закуска з плавленого сиру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця страва може стати улюбленим на вашому обідньому або святковому столі, якщо ви фанат гострих мексиканських закусок. Це легка закуска з плавленого сиру, запечена в духовці, з поєднанням ніжного вершкового смаку з пряного перцю, яку нескладно приготувати самому. Найскладніша частина цього рецепта - не з'їсти все це самостійно, а залишити вашим рідним і друзям. Відмінність цієї закуски від звичайного соусу полягає в тому, що в неї можна вмочати продукти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з плавленого сиру" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири17.5 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Знайти продукти, часом досить незвичайні в наших широтах, зараз не складно. У будь-якому супермаркеті широкий асортимент товарів, властивий будь-якій кухні світу. Ми будемо поєднувати вершковий плавлений сир з майонезом. У глибоку миску додаємо плавлений сир. До сиру додаємо майонез. Плавлений сир і майонез, що може бути більш класичним. Смак родом з дитинства. Ретельно перемішуємо наш сир з майонезом в мисці до однорідної маси.

Крок - 1
02

Консервований зелений перець чилі подрібнюємо ножем, попередньо видаливши плодоніжки і більшу частину насіння. Додаємо до нашої сирно-майонезної суміші.

Крок - 2
03

Подрібнюємо консервований болгарський перець, також видаливши плодоніжки, але залишивши більше насіння. Адже саме вони надають неповторний аромат і смак цієї страви. Він теж піде в наш соус. Все ще раз ретельно перемішуємо. Якщо ви любите більш гостре, можна замінить маринованим перцем інших сортів, більше пекучих.

Крок - 3
04

Викладаємо суміш в керамічну форму для запікання. Вирівнюємо ложкою. Зверху посипаємо нашу сирну суміш з перцями дрібно натертим сиром пармезан. Він додасть свій неповторний сирний смак нашій закусці, оскільки володіє властивим саме йому ароматом.

Крок - 4
05

Змішуємо дрібно натертий пармезан з кукурудзяним крохмалем і манкою, добре перемішаємо і посипаємо зверху нашу страву. Ця суміш додасть хрустку скоринку, яка буде контрастувати з найніжнішою начинкою.

Крок - 5
06

Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 190 градусів близько 30 хвилин. Дістаємо з духовки і прикрашаємо дрібно порізаною зеленою цибулею. Універсальна закуска з плавленого сиру і консервованого перцю готова. Пікантна, ситна, і в той же час, ніжна буде істинною королевою вашого столу. Частіше дивуйте дорогих вам людей і не бійтеся експериментувати. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма зі свинини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Квасоля, тушкована з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Квасоля, тушкована з овочами 65 4 3 з 5 - детальніше -