Спробуйте приготувати кульки з печінки і свинини, і для будь-якого з вас, у кого їх ніколи не було, ця страва залишиться в меню назавжди. Така закуска з печінки чудова в будь-який час, але особливо підходить для вечірок / футбольних вечірок, і навіть пікніка.
У великій каструлі змішайте попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, подрібнену селеру і вимитий, а потім нашаткований перець халапеньо.
Далі додайте в каструлю очищений від лушпиння і нашаткований дрібно часник, заздалегідь вимиту і нарізану великими скибочками свинину (свиняче плече) і подрібнену невеликими шматками курячу печінку.
Додайте в каструлю велику сіль, кайенский перець, приправу за смаком і чорний мелений перець. Добре перемішайте все, щоб об'єднати інгредієнти між собою. Поставте каструлю з вмістом в холодильник приблизно на 2 години.
Вийміть каструлю з холодильника і залийте холодною водою, щоб покрити всі інгредієнти. Надішліть ємність на плиту і доведіть все до кипіння, а потім дайте настоятися близько години або півтори години, поки свинина не стане м'якою.
Процідіть вміст каструлі, залишаючи осторонь рідину (не виливайте її). А саму суміш продуктів перемістіть назад в каструлю.
Додайте в каструлю в суміш печінки подрібнену петрушку, нашатковану зелену цибулю і приготований заздалегідь рис. Перемішайте знову все, щоб об'єднати продукти.
Пропустіть утворену масу інгредієнтів через м'ясорубку. Влийте в утворену суміш трохи залишеного раніше бульйону, в якому були зварені продукти, щоб відрегулювати консистенцію. Поставте в холодильник на годину.
Помістіть борошно в невеликій мисці, збиті яйця і панірувальні сухарі (в окремих ємностях) на робочу поверхню. Приготуйте руками кульку рівномірного розміру із суміші всіх продуктів і обваляйте її в борошні. Занурте кожну кульку в яйце, а потім покрийте крихтами панірувальних сухарів. Відкладіть в сторону. Повторіть з залишеною сумішшю.
В електричній фритюрниці розігрійте рослинне масло для глибокого смаження кульок до 180 градусів. Обережно опустіть кульки з суміші печінки в гаряче масло і дайте їм готуватися до золотисто-коричневого кольору. Вийміть обсмажені кульки за допомогою шумівки і викладіть на паперові рушники. Потім подавайте чудову закуску з печінки під назвою «Друзі навіки» до святкового столу.
Випадкові рецепти