Укр
Рус
Печінка Другі страви Кухня Греції

Закуска з печінки "Друзі навіки"

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

978 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 4 з 5
Закуска з печінки "Друзі навіки" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: У фритюрі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Спробуйте приготувати кульки з печінки і свинини, і для будь-якого з вас, у кого їх ніколи не було, ця страва залишиться в меню назавжди. Така закуска з печінки чудова в будь-який час, але особливо підходить для вечірок / футбольних вечірок, і навіть пікніка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з печінки "Друзі навіки"" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи22.5 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У великій каструлі змішайте попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, подрібнену селеру і вимитий, а потім нашаткований перець халапеньо.

Крок - 1
02

Далі додайте в каструлю очищений від лушпиння і нашаткований дрібно часник, заздалегідь вимиту і нарізану великими скибочками свинину (свиняче плече) і подрібнену невеликими шматками курячу печінку.

Крок - 2
03

Додайте в каструлю велику сіль, кайенский перець, приправу за смаком і чорний мелений перець. Добре перемішайте все, щоб об'єднати інгредієнти між собою. Поставте каструлю з вмістом в холодильник приблизно на 2 години.

Крок - 3
04

Вийміть каструлю з холодильника і залийте холодною водою, щоб покрити всі інгредієнти. Надішліть ємність на плиту і доведіть все до кипіння, а потім дайте настоятися близько години або півтори години, поки свинина не стане м'якою.

Крок - 4
05

Процідіть вміст каструлі, залишаючи осторонь рідину (не виливайте її). А саму суміш продуктів перемістіть назад в каструлю.

Крок - 5
06

Додайте в каструлю в суміш печінки подрібнену петрушку, нашатковану зелену цибулю і приготований заздалегідь рис. Перемішайте знову все, щоб об'єднати продукти.

Крок - 6
07

Пропустіть утворену масу інгредієнтів через м'ясорубку. Влийте в утворену суміш трохи залишеного раніше бульйону, в якому були зварені продукти, щоб відрегулювати консистенцію. Поставте в холодильник на годину.

Крок - 7
08

Помістіть борошно в невеликій мисці, збиті яйця і панірувальні сухарі (в окремих ємностях) на робочу поверхню. Приготуйте руками кульку рівномірного розміру із суміші всіх продуктів і обваляйте її в борошні. Занурте кожну кульку в яйце, а потім покрийте крихтами панірувальних сухарів. Відкладіть в сторону. Повторіть з залишеною сумішшю.

Крок - 8
09

В електричній фритюрниці розігрійте рослинне масло для глибокого смаження кульок до 180 градусів. Обережно опустіть кульки з суміші печінки в гаряче масло і дайте їм готуватися до золотисто-коричневого кольору. Вийміть обсмажені кульки за допомогою шумівки і викладіть на паперові рушники. Потім подавайте чудову закуску з печінки під назвою «Друзі навіки» до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Круасани з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Круасани з начинкою 50 3 3 з 5 - детальніше -
Класичний фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Класичний фарширований перець 60 3 2 з 5 - детальніше -
Кекс лимонний - покроковий рецепт, фото 1 Кекс лимонний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Салат креветки, огірок, яйце - покроковий рецепт, фото 1 Салат креветки, огірок, яйце 30 3 2 з 5 - детальніше -