Укр
Рус
Салати овочеві Салати Болгарська кухня

Закуска з моркви з часником

( 4.8333 4 518 18 оцінок)

1945 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Закуска з моркви з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Звертаємо вашу увагу на відмінну страву - легка закуска з моркви з часником. Це ідеальне рішення, коли потрібно по-швидкому приготувати якусь вкусняшку. Смачний салатик з оригінальним смаком відмінно підійде для такої ситуації. Закуска з моркви з часником готується просто і легко, але в результаті виходить пікантна і смачна страва. Крім того, всі знають про чарівні властивості моркви, тому салатик ще й корисний. Ще один плюс - бюджетність, при мінімальних витратах у вас на столі гарна страва, на приготування якої йдуть лічені хвилини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з моркви з часником" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири16.1 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Незважаючи на простоту ця закуска обов'язково вийде виключно смачною та ще й неймовірно корисною. Адже в ній міститься часник, тому ніякий грип нам не страшний, а морква обов'язково наповнить наш організм бета-каротином. До речі, саме морквина є головною запорукою смаку нашої майбутньої закуски, тому її якість - головна умова неперевершеності страви. Чим вишуканіше сорт нашого корисного овоча, тим вона смачніше і, відповідно, бездоганно смачна страва.

Крок - 1
02

Але, не лякайтеся відразу, адже можна виправити будь-яку ситуацію тому якщо раптом вам попадеться трохи пріснувата на смак морква, її легко можна приправити парою пучок цукру. Моркву очистіть від шкірки і добре вимийте. Після цього натріть на спеціальній тертці для корейської моркви. Ви, звичайно, можете використовувати будь-яку іншу тертку. Але краще все ж, щоб морквина була нашатована тонкою стружкою.

Крок - 2
03

Зубчики часнику теж очистіть від лушпиння, роздушіть тильною стороною ножа, а потім наріжте дрібними шматочками.

Крок - 3
04

Зелену цибулю вимийте, трохи просушіть і наріжте дрібними кільцями. Таким чином, всі необхідні для закуски інгредієнти підготовлені.

Крок - 4
05

Тепер поставте на вогонь глибоку сковороду і влийте трохи соняшникової або ж оливкової олії. Це особливої ​​ролі не грає, і так і так буде смачно.

Крок - 5
06

Трохи розігрів масло в сковорідці, киньте туди подрібнений часник. Змішавши часник, трохи притоміть на сковороді, довго обсмажувати не слід, достатньо того, що по кухні вже пролунає неймовірний аромат.

Крок - 6
07

Після цього викладіть в сковорідку натерту моркву і, часто помішуючи дерев'яними паличками, томіть моркву з часником на слабкому вогні до м'якості.

Крок - 7
08

На цьому етапі вміст сковороди посоліть, багато солі не потрібно, закуска не повинна бути дуже солоною. Моркву приправте нарізаною зеленню цибулі, перемішайте і ще трохи підсмажте.

Крок - 8
09

Готову страву перекладіть зі сковорідки на блюдо для подачі і можете запрошувати до столу. Закуска з моркви з часником має відмінний смак як гарячою, так і в холодному вигляді.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Черепаха - покроковий рецепт, фото 1 Торт Черепаха 65 6 4 з 5 - детальніше -
Паштет із печінки кролика - покроковий рецепт, фото 1 Паштет із печінки кролика 60 5 3 з 5 - детальніше -
Домашня сирокопчена ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня сирокопчена ковбаса 140 6 4 з 5 - детальніше -
Велика ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Велика ватрушка 85 3 3 з 5 - детальніше -