Укр
Рус
Лаваші Випічка Азербайджанська кухня

Закуска із лаваша з рибою

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1147 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Закуска із лаваша з рибою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азербайджанська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Закуска з лаваша з рибою - відмінна ідея для перекусу і навіть самостійну страву, яке підійде на сніданок, обід або вечерю. У цього рецепта безліч переваг. Закуска легка, корисна, ароматна і готується за кілька хвилин. Якщо зробити побільше, апетитними конвертиками з лаваша з рибою і часниково-майонезним соусом можна ситно нагодувати всю сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска із лаваша з рибою" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи18.7 гр.
  • Калорії163 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку зробіть часниково-майонезний соус. Змішайте майонез з молоком і свіжовичавленим лимонним соком. Видавлюйте сік з лимона через ситечко або долоню, щоб в соус не потрапили насіння. Якщо хочете зробити заправку корисніше, замініть майонез хумусом, а замість звичайного молока використовуйте рослинне, наприклад, вівсяне. Приправте сіллю (бажано морською) і свіжомеленим чорним перцем. Пропустіть через прес часник. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 1
02

Займіться начинкою. З консервованого тунця злийте рідину. Робіть це ретельно, щоб у рибі залишилося якомога менше масла.

Крок - 2
03

Помідор вимийте, просушіть і наріжте дрібними кубиками. Червону цибулю очистіть від лушпиння і теж подрібніть кубиками. Якщо немає червоної, візьміть звичайну ріпчасту цибулю.

Крок - 3
04

Перекладіть тунець в миску. Додайте нарізані цибулю і помідор. Всипте сіль і мелений чорний перець. Перемішайте для рівномірного розподілу інгредієнтів.

Крок - 4
05

Авокадо вимийте, просушіть і розріжте навпіл. Видаліть кісточку, акуратно за допомогою ложки вийміть м'якоть і наріжте тонкими скибочками.

Крок - 5
06

Рибну начинку викладіть в центр лаваша. Зверху покладіть шматочки авокадо. Посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 6
07

Полийте начинку раніше приготованим часниково-майонезним соусом, притрусіть копченою паприкою і покладіть зверху мікрогрін (за бажанням).

Крок - 7
08

Поверніть фарширований лаваш конвертом і розріжте навскоси навпіл. Проста і ситна закуска з лаваша з рибою готова. Вона красива, соковита і дуже смачна. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вареники з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з картоплею 50 4 4 з 5 - детальніше -
Юшка на багатті - покроковий рецепт, фото 1 Юшка на багатті 80 6 4 з 5 - детальніше -
Млинці на газованій воді - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на газованій воді 65 3 3 з 5 - детальніше -