Укр
Рус
Рулетики Закуски Американська кухня

Закуска з курячого філе в беконі

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

820 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Закуска з курячого філе в беконі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Закуска з курячого філе в беконі - апетитна м'ясна страва у вигляді запеченої в духовці курки, фаршированої овочами та сиром. Закуска виходить дуже соковитою та ароматною. А якщо доповнити її гарніром, вийде найсмачніша друга страва для сімейного обіду або вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з курячого філе в беконі" (на 100 грам)

  • Білки18.6 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи1.2 гр.
  • Калорії196 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте сирну начинку для курки. Твердий сир (у нас чеддер, але підійде будь-який на ваш вибір) натріть на дрібній тертці. Зелену цибулю вимийте, просушіть та порубайте ножем. Дрібний маринований перчик наріжте тонкими кільцями. Якщо немає перцю, його можна замінити консервованими оливками без кісточок. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Вершковий сир викладіть у миску для змішування.

Крок - 1
02

Додайте до вершкового тертий твердий сир, а також подрібнені зелену цибулю, перець та часник. Посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 2
03

Філе курячої грудки вимийте та просушіть паперовими рушниками. У кожному шматочку з одного боку зробіть поздовжній надріз, сформувавши «кишеньку».

Крок - 3
04

Наповніть «кишеньки» раніше приготовленою начинкою. Скибочки бекону викладіть внахлест єдиним пластом і загорніть фаршировану курку.

Крок - 4
05

Рулети, що виходять, відправте в покриту пергаментом форму для випічки і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте курку 35 хвилин. Бекон повинен апетитно зарум'янитися.

Крок - 5
06

Готову страву вийміть із духової шафи і злегка остудіть. Викладіть на тарілку сервіровки руколу і розрізані навпіл помідори (бажано чері). На них покладіть фаршировану сирною начинкою курку - і подавайте страву на стіл. Закуска з курячого філе в беконі виходить неймовірно соковитою, смачною та ситною. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -
Шоколадний пунш - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний пунш 15 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буріто з куркою і квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою і квасолею 25 1 2 з 5 - детальніше -
Мамалига на молоці по-румунськи - покроковий рецепт, фото 1 Мамалига на молоці по-румунськи 45 3 2 з 5 - детальніше -
Бісквітний торт Єлизавета - покроковий рецепт, фото 1 Бісквітний торт Єлизавета 70 4 3 з 5 - детальніше -