Закуска з курячого філе в беконі - апетитна м'ясна страва у вигляді запеченої в духовці курки, фаршированої овочами та сиром. Закуска виходить дуже соковитою та ароматною. А якщо доповнити її гарніром, вийде найсмачніша друга страва для сімейного обіду або вечері.
Приготуйте сирну начинку для курки. Твердий сир (у нас чеддер, але підійде будь-який на ваш вибір) натріть на дрібній тертці. Зелену цибулю вимийте, просушіть та порубайте ножем. Дрібний маринований перчик наріжте тонкими кільцями. Якщо немає перцю, його можна замінити консервованими оливками без кісточок. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Вершковий сир викладіть у миску для змішування.
Додайте до вершкового тертий твердий сир, а також подрібнені зелену цибулю, перець та часник. Посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте інгредієнти до однорідності.
Філе курячої грудки вимийте та просушіть паперовими рушниками. У кожному шматочку з одного боку зробіть поздовжній надріз, сформувавши «кишеньку».
Наповніть «кишеньки» раніше приготовленою начинкою. Скибочки бекону викладіть внахлест єдиним пластом і загорніть фаршировану курку.
Рулети, що виходять, відправте в покриту пергаментом форму для випічки і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте курку 35 хвилин. Бекон повинен апетитно зарум'янитися.
Готову страву вийміть із духової шафи і злегка остудіть. Викладіть на тарілку сервіровки руколу і розрізані навпіл помідори (бажано чері). На них покладіть фаршировану сирною начинкою курку - і подавайте страву на стіл. Закуска з курячого філе в беконі виходить неймовірно соковитою, смачною та ситною. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти