Укр
Рус
Сирні палички Закуски Російська кухня

Закуска з гострого перцю

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

1596 - переглядів
85 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Закуска з гострого перцю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Особливе місце в світовій кулінарії займає розділ закусок. Різноманітність цих страв просто величезна, що складно навіть класифікувати їх за видами. Сьогодні в нашому меню закуска з гострого перцю. Говорячи про такий продукт, як перець, відразу виникають асоціації з закусками, які готують на зиму. Але ми приготували для вас дуже цікавий рецепт закуски з гострого перцю, яка обов'язково справить на вас відмінне враження, адже виходить така страва дуже красивою, апетитною на вигляд і звичайно ж смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з гострого перцю" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири15.8 гр.
  • Вуглеводи22.7 гр.
  • Калорії265 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ця закуска з гострого перцю виглядає дуже оригінально, але готується зовсім просто і швидко. Для початку приготуємо начинку. Для цього потрібно змішати в одній посудині сир чеддер, який слід порізати невеликими шматочками. Також вчинити і з сиром моцарелла, а ще додати плавлений сир.

Крок - 1
02

Тепер всі ці компоненти потрібно перетворити в однорідну масу. Для цього ставимо нашу посудину на водяну баню і постійно перемішуючи, розтоплюємо сири до тих пір, поки вони не перетворяться на красиву, м'яку сирну суміш.

Крок - 2
03

Тепер додаємо сюди очищений і дрібно нарізаний перець чилі, а також трошки подрібненого халапеньйо (зелений гострий перець). Це теж один з видів гострого перцю, який прекрасно виглядає в стравах, особливо коли піддається термічній обробці.

Крок - 3
04

Також додамо трохи меленого перцю і при бажанні солі, знову все перемішаємо, а потім знімаємо з водяної бані.

Крок - 4
05

Тепер приступаємо до наступного етапу і приготуємо певне тісто. Воно у нас буде достатньо рідким. Отже, в окремій ємності змішуємо майду (це така мука, яку можна придбати в супермаркеті), сіль, яєчний жовток і води.

Крок - 5
06

Все це ретельно збиваємо вінчиком. Потім ще в одну ємність насипаємо подрібнені хлібні сухарі, кукурудзяні пластівці і сіль. Також додаємо трохи пластівців чилі і перемішуємо всі інгредієнти.

Крок - 6
07

Панірування готове, можна переходити до головного етапу. За кілька хвилин, поки займалися іншими приготуваннями, сирна суміш трохи охолола і стала більш вузькою. Набираємо в руку цієї суміші і катаємо з неї кульку. Після цього опускаємо цю кульку в наше тісто або кляр, а потім обвалюємо його в паніровці. Після цього ще раз опускаємо в кляр і знову в паніровці. Таким чином готуємо всі кульки.

Крок - 7
08

Після цього ставимо на вогонь сотейник або глибоку сковорідку і наливаємо в неї рослинне масло. Масла повинно бути багато, щоб кульки повністю в нього занурювалися. Отже, після того, як масло розігріється, опускаємо в нього наші кульки і готуємо приблизно пару хвилин, після чого дістаємо їх шумівкою і викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

Крок - 8
09

Слід зазначити, що в процесі обсмажування, наші кульки значно збільшуються в розмірі і перетворюються в апетитні закусочки красивого коричнево-золотистого кольору.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з тунцем 45 4 3 з 5 - детальніше -
Песто без сиру - покроковий рецепт, фото 1 Песто без сиру 45 2 2 з 5 - детальніше -
Перець з маслом і медом - покроковий рецепт, фото 1 Перець з маслом і медом 60 1 2 з 5 - детальніше -
Печеня зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Печеня зі свинини 65 3 3 з 5 - детальніше -