Укр
Рус
Рулетики Закуски Російська кухня

Закуска з філадельфії

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

2346 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Закуска з філадельфії - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Готуючи святковий стіл, завжди доводиться займатися пошуками цікавих, смачних, і при цьому злегка пікантних закусок. В цьому випадку можна зупинити свій вибір на закусці з сиром Філадельфія. З цим сиром готується велика кількість страв і рецепти з цим продуктом можуть скласти цілий розділ в кулінарії. Сьогодні ми запропонуємо вам рецепт закуски з Філадельфії і перцю та ще з беконом. І хоча процес приготування трохи трудомісткий, як для закуски, але це буде коштувати ваших зусиль, і ви відмінно різноманітите своє повсякденне і святкове меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Закуска з філадельфії" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири19.2 гр.
  • Вуглеводи4.3 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філадельфія не втрачає свій смак при запіканні або смаженні, він особливо цінний в приготуванні гарячих закусок. Тому, ознайомившись з усіма унікальними якостями цього смачного сиру, можна сміливо приступати до приготування нашої закуски і зробити своє повсякденне і святкове меню ще більш різноманітним. Так як ми вже домовилися, що наша закуска з філадельфії буде проходити термічну обробку, нам знадобиться деко і духовка. Включаємо духовку і розігріваємо попередньо до 200 градусів.

Крок - 1
02

Деко застиляємо алюмінієвою фольгою і ставимо зверху на деко решітку. Тепер приступаємо до приготування закуски, в якій ми будемо використовувати два види сиру і зелені перці чилі. У глибоку миску викладаємо натертий на крупній тертці твердий сир, а також сир філадельфія, перемішуємо кулінарною лопаткою в однорідну масу. Суміш по консистенції повинна бути як паста.

Крок - 2
03

Невеликі перці чилі попередньо промиваємо, просушуємо, щоб не було води. Далі розрізаємо навпіл, видаляємо серцевини і насіння, але при цьому залишаємо хвостики.

Крок - 3
04

Кожну вичищену половинку перцю заповнюємо сирною сумішшю.

Крок - 4
05

Потім начинені половинки перця з'єднуємо разом, утворивши знову цілу перчинку. Після цього кожен перець загортаємо в тонку скибочку бекону у вигляді рулетика.

Крок - 5
06

Ці приготовані перці в беконі викладаємо на підготовлений лист з решіткою.

Крок - 6
07

Потім деко з підготовленою закускою відправляємо в розігріту вже до потрібної температури духовку і запікаємо до моменту, поки бекон стане рум'яним і хрустким. Це за часом може зайняти не більше чверті години.

Крок - 7
08

Готову закуску з перців і сиру викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Дуже смачна, пікантна і ароматна сирна закуска дуже смачно поєднується з будь-яким соусом, приправленим кільцями зеленої цибулі.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Карась у тархуновом соусі - покроковий рецепт, фото 1 Карась у тархуновом соусі 30 3 3 з 5 - детальніше -
Вишневий пиріг з безе - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий пиріг з безе 90 4 3 з 5 - детальніше -
Сливове повидло - покроковий рецепт, фото 1 Сливове повидло 240 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодець з риби - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з риби 120 4 3 з 5 - детальніше -
Дзеркальна шоколадна глазур - покроковий рецепт, фото 1 Дзеркальна шоколадна глазур 55 2 3 з 5 - детальніше -
Сирний соус для начос - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус для начос 15 1 2 з 5 - детальніше -
Скумбрія тушкована з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Скумбрія тушкована з овочами 55 3 3 з 5 - детальніше -