Готуючи святковий стіл, завжди доводиться займатися пошуками цікавих, смачних, і при цьому злегка пікантних закусок. В цьому випадку можна зупинити свій вибір на закусці з сиром Філадельфія. З цим сиром готується велика кількість страв і рецепти з цим продуктом можуть скласти цілий розділ в кулінарії. Сьогодні ми запропонуємо вам рецепт закуски з Філадельфії і перцю та ще з беконом. І хоча процес приготування трохи трудомісткий, як для закуски, але це буде коштувати ваших зусиль, і ви відмінно різноманітите своє повсякденне і святкове меню.
Філадельфія не втрачає свій смак при запіканні або смаженні, він особливо цінний в приготуванні гарячих закусок. Тому, ознайомившись з усіма унікальними якостями цього смачного сиру, можна сміливо приступати до приготування нашої закуски і зробити своє повсякденне і святкове меню ще більш різноманітним. Так як ми вже домовилися, що наша закуска з філадельфії буде проходити термічну обробку, нам знадобиться деко і духовка. Включаємо духовку і розігріваємо попередньо до 200 градусів.
Деко застиляємо алюмінієвою фольгою і ставимо зверху на деко решітку. Тепер приступаємо до приготування закуски, в якій ми будемо використовувати два види сиру і зелені перці чилі. У глибоку миску викладаємо натертий на крупній тертці твердий сир, а також сир філадельфія, перемішуємо кулінарною лопаткою в однорідну масу. Суміш по консистенції повинна бути як паста.
Невеликі перці чилі попередньо промиваємо, просушуємо, щоб не було води. Далі розрізаємо навпіл, видаляємо серцевини і насіння, але при цьому залишаємо хвостики.
Кожну вичищену половинку перцю заповнюємо сирною сумішшю.
Потім начинені половинки перця з'єднуємо разом, утворивши знову цілу перчинку. Після цього кожен перець загортаємо в тонку скибочку бекону у вигляді рулетика.
Ці приготовані перці в беконі викладаємо на підготовлений лист з решіткою.
Потім деко з підготовленою закускою відправляємо в розігріту вже до потрібної температури духовку і запікаємо до моменту, поки бекон стане рум'яним і хрустким. Це за часом може зайняти не більше чверті години.
Готову закуску з перців і сиру викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Дуже смачна, пікантна і ароматна сирна закуска дуже смачно поєднується з будь-яким соусом, приправленим кільцями зеленої цибулі.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти