Укр
Рус
Юшка Перші страви Російська кухня

Юшка з річкової риби

( 4.6923 4 513 13 оцінок)

2421 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Юшка з річкової риби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цю страву з річкової риби легко приготувати і вона дуже універсальна. Рибу в цю юшку можна використовувати будь-яку: карась, щуку або навіть окунь, головне бажання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Юшка з річкової риби" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи4.3 гр.
  • Калорії83 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Рибу очистіть від лушпиння. Випатрайте нутрощі. З голів вийміть зябра і гарненько все вимийте. Карасів розріжте на кілька шматків. Відрубайте голови щук. Тушку однієї щуки залиште цілою.

Крок - 1
02

Очистіть пастернак і велику морквину. Наріжте половину моркви і пастернак великими шматками.

Крок - 2
03

Поставте на плиту казан, в якому будете готувати юшку, і налийте зовсім трохи рослинного масла. Розігрійте на середньому вогні і киньте в нього моркву і пастернак. Обсмажте овочі кілька хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 3
04

Нарізані голови, хвости і шматочки риби покладіть в казан, коли овочі трохи підрум'яняться. Для юшки завжди використовуйте голови і хвости, щоб приготувати наваристий і ароматний рибний бульйон.

Крок - 4
05

До риби і овочів покладіть лавровий лист, чорний мелений перець, запашний перець, коріандр, розрізану навпіл велику ріпчасту цибулину, нарізані шматочками стебла селери і томатну пасту. Все перемішайте, протушкуйте пару хвилин.

Крок - 5
06

Овочі з приправами і рибними шматочками залийте холодною чистою водою, так, щоб вона повністю покрила всі продукти в казані. Накрийте казан кришкою. Від моменту закипання бульйону, готуйте його на повільному вогні 1 годину.

Крок - 6
07

Через 1 годину вийміть з казана розварене рибне м'ясо і кістки, вони вже наситили бульйон своїм смаком і ароматом, а також крупно нарізані овочі.

Крок - 7
08

Очистіть картоплю, сполосніть і наріжте шматочками, побільше або поменше, на свій розсуд. Наріжте і другу половину морквини. Покладіть овочі в казан. Залиште варитися на 10 хвилин.

Крок - 8
09

Візьміть тушку щуки, зріжте плавники і розріжте на невеликі шматочки. Відправте їх в казан з бульйоном і картоплею.

Крок - 9
10

Залишилося додати в юшку зелень. Наріжте зелену цибулю кільцями, відправте її в казан. Посоліть юшку з річкової риби на свій смак. Прикрийте казан кришкою і варіть юшку ще 20 хвилин при середньому кипінні, поки повністю приготується картопля.

Крок - 10
11

За хвилину до закінчення приготування юшки з річкової риби наріжте зелень петрушки і висипте її в юшку. Вимкніть вогонь. Подавайте юшку гарячою. Смачного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Олів’є з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є з сьомгою 45 6 3 з 5 - детальніше -
Закуска з філадельфії - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з філадельфії 40 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з яловичиною 60 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг зебра на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг зебра на сметані 100 5 3 з 5 - детальніше -