Укр
Рус
Юшка Перші страви Українська кухня

Юшка з коропа

( 4.8750 4 524 24 оцінки)

3133 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Юшка з коропа - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Традиційний рибний суп - наше маленьке кулінарне диво. Це дуже скромно, і нам потрібно тільки кілька овочів і короп. У той же час юшка з коропа справжня святкова їжа, яка може задовольнити першою стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Юшка з коропа" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії55 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно під холодною водою помийте цілого коропа. Потім очистіть голову коропа і видаліть очі і зябра. Всю рибину використовувати не обов'язково в супі. Покладіть голову коропа і рибне м'ясо на кістці у велику каструлю і помістіть на плиту.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння і покладіть теж в каструлю цибулю. Додайте попередньо очищену від шкірки моркву і корінь петрушки, засипте так само чорний горошком перець, запашний перець і лавровий лист.

Крок - 2
03

Налийте в каструлю холодну воду, добре посоліть і доведіть трохи нижче точки кипіння. Потягніть нагрівання близько 25 до 30 хвилин. Потім відразу злийте бульйон і наріжте м'ясо з кісток і голови на дрібні шматочки.

Крок - 3
04

Нагрійте дві столові ложки вершкового масла в чистій глибокій сковорідці і додайте попередньо очищену від шкірки і нарізану дрібними кубиками моркву, подрібнену селеру і корінь петрушки.

Крок - 4
05

Прожарте вміст, постійно помішуючи, до золотистого кольору, та потім додайте в сковорідку заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і обсмажте, до розм'якшення всіх овочів.

Крок - 5
06

Потім додайте в овочі борошно, добре все перемішайте і смажте до появи золотистого кольору.

Крок - 6
07

Потім залийте в сковорідку раніше приготований бульйон і добре перемішайте. Додайте в сковорідку, попередньо нарізану риб'ячу ікру (або молоки), додайте дрібку мускатного горіха і добре посоліть, ретельно все перемішайте. Доведіть вміст до кипіння і варіть близько 15-20 хвилин.

Крок - 7
08

Далі помістіть сковорідку трохи менше на плиту, укладіть в неї вершкове масло і розігрійте. Розріжте батон або білий хліб на невеликі кубики, засипте в гаряче масло і обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Крок - 8
09

Раніше приготоване м'ясо коропа, відправте в сковорідку до решти вже зварених інгредієнтів і засипте вимиту і дрібно нашатковану петрушку, перемішайте. Потім розлийте готову юшку з коропа в супницю і подавайте з олійними грінками.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з виноградом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з виноградом 35 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з форелі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з форелі 30 1 2 з 5 - детальніше -
Львівський круасан - покроковий рецепт, фото 1 Львівський круасан 70 3 3 з 5 - детальніше -