Укр
Рус
Юшка Перші страви Українська кухня

Юшка із стерляді

( 4.8462 4 539 39 оцінок)
3085 - переглядів
30 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Юшка із стерляді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт смачної  старовинної страви - ухи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Юшка із стерляді" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи6.2 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Моркву почистити, порізати кружальцями або половинками. Очистити і порізати картоплю на 4 частини.

Крок - 1
02

У киплячу воду кинути перець, корінь селери, цибулину, посолити, і проварити все це 15 хв.

Крок - 2
03

Після закипання води, додати картоплю, часник, моркву і поварити ще 12 хв.

Крок - 3
04

Потім кладеться риба і вариться на маленькому вогні протягом 20 хв.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Халва - покроковий рецепт, фото 1 Халва 40 5 3 з 5 - детальніше -
Солянка на курячому бульйоні - покроковий рецепт, фото 1 Солянка на курячому бульйоні 65 6 4 з 5 - детальніше -
Гірчиця французька - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця французька 50 1 2 з 5 - детальніше -