Укр
Рус
thermomix thermomix
Юшка Перші страви Українська кухня

Юшка із стерляді

30 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Юшка із стерляді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт смачної  старовинної страви - ухи.

Інгредієнти

  • Гвоздика за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Коріандр 1 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець чорний горошок 1/2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 2 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Корінь петрушки 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Риба 1 кг.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Моркву почистити, порізати кружальцями або половинками. Очистити і порізати картоплю на 4 частини.

    Крок - 1
  2. 02

    У киплячу воду кинути перець, корінь селери, цибулину, посолити, і проварити все це 15 хв.

    Крок - 2
  3. 03

    Після закипання води, додати картоплю, часник, моркву і поварити ще 12 хв.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім кладеться риба і вариться на маленькому вогні протягом 20 хв.

    Крок - 4

Оцінити рецепт