Укр
Рус
Юшка Перші страви Українська кухня

Юшка з осетра

( 4.9118 4 534 34 оцінки)

2751 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Юшка з осетра - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Фірмові марсельські, але в цілому можна віднести до провансальської кухні. Суміш морепродуктів і різних овочів роблять цю страву незрівнянно смачною і унікальною. Це складний рецепт, але ми вже трохи змінили оригінал, щоб кожен міг спробувати приготувати ці ласощі вдома. Юшка з осетра за цим рецептом не проста, але ми гарантуємо, що воно того варто.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Юшка з осетра" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири3.1 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії77 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і дрібно наріжте кубиками. Очистіть і розділіть навпіл апельсин. Дрібно наріжте розмарин і петрушку.

Крок - 1
02

Потім подрібніть червоний перець чилі і зубчики часнику. Наріжте так само селеру, помідори, моркву і картоплю невеликими шматочками. Фенхель і паприку наріжте шматочками невеликого розміру.

Крок - 2
03

Очистіть свіжі креветки, і поріжте невеликими шматками. Філе осетра наріжте більшими шматочками. Відкладіть чверть креветок і риби для подальшого використання. Накрийте морепродукти харчовою плівкою і зберігайте близько 20 хвилин в холодильнику.

Крок - 3
04

Нагрійте трохи рослинного або оливкового масла у великій каструлі на середньому вогні. Додайте більшу частину охолоджених креветок і подрібнену рибу в каструлю і трохи більше рослинної олії в разі потреби. Приправте добре сіллю.

Крок - 4
05

Додайте половину нарізаної картоплі в каструлю до риби, частину часнику, помідорів, моркви, селери і додайте трохи лаврового листа.

Крок - 5
06

Потім відправте в каструлю до решти продуктів весь фенхель, томатну пасту, шафран, духмяний перець, залийте трохи білого вина, розмарин, цедру апельсина і рибний бульйон. Варіть вміст, ретельно перемішавши, близько 10 - 15 хвилин.

Крок - 6
07

Помістіть протушений вміст каструлі в ручний блендер (або чашу електричного блендера) і добре розітріть в пюреобразну масу. Приправте ще до смаку сіллю і чорним меленим перцем. Можна цей чудовий суп юшку не подрібнювати до стану пюре, це як вам сподобається.

Крок - 7
08

Розлийте готову юшку з осетра в глибоку миску, прикрасьте подрібненими креветками або дрібно нарізаною рибою, заздалегідь підготовленими мідіями і посипте попередньо вимитою і дрібно нашаткованою свіжою петрушкою. Такий рибний суп обов'язково порадує ваших домочадців.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадний мус - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний мус 40 4 2 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з селери - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з селери 45 4 3 з 5 - детальніше -
Філе тріски на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Філе тріски на сковороді 40 2 2 з 5 - детальніше -
Пікантні макарони в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пікантні макарони в духовці 40 3 3 з 5 - детальніше -