Запрошуємо всіх на смачний торт з вишнею, з йогуртовим кремом. Йогуртовий торт на какао, вологий бісквіт. Торт дуже смачний, ароматний, з великою кількістю вишні. Всі прошарки разом мають прекрасне поєднання.
Встановіть духовку на 160 градусів в режимі гарячого повітря (в режимі вгору-вниз 180) Збийте яєчні білки, поки вони не стануть густими. Постійно перемішуючи міксером, всипте в них цукор і розмішуйте, поки маса не стане густою і блискучою.
Потім додайте у збиті білки жовтки і продовжуйте перемішувати міксером до отримання легкої кремоподібної маси.
В окремій мисці змішайте борошно, какао і розпушувач для тіста.
До яєчної маси додайте масло і акуратно перемішайте лопаткою. Потім просійте приготовлене какао-борошно до яєчної маси, перемішавши лопаткою (не перемішуйте занадто довго).
Викладіть тісто на деко розміром 25x35 см, вистелений папером для випічки, вирівняйте і поставте в розігріту духовку. Випікайте близько 35 хвилин. Вийміть з духовки, дайте повністю охолонути.
Викладіть вишню в каструлю, залийте водою, засипте цукор і перемішайте все ложкою. Поставте каструлю з вишнею на вогонь і доведіть до кипіння, періодично помішуючи. Коли вишня закипить, зменшіть вогонь і варіть її приблизно 1-2 хвилини.
Тим часом засипте пудинг в миску, додайте трохи води і перемішайте. Вилийте пудинг в киплячу вишню і знову відваріть ягоду. Зніміть з вогню, додайте в каструлю желе і перемішайте, поки воно не розчиниться, відставте вміст до повного охолодження. Вишнева маса повинна трохи затвердіти і загуснути.
Вийміть остиглий бісквіт з дека, видаліть папір для випічки і знову покладіть папір у деко. Вирівняйте верх бісквіта, зріжте запечену скоринку, щоб вишнева маса краще просочилася, і знову викладіть його в деко.
Змішайте воду, цукрову пудру і лимонний сік для замочування і рясно промокніть бісквіт в листі. Налийте злегка застиглу вишневу масу на бісквіт і вирівняйте. Поставте деко в холодильник приблизно на 30 хвилин.
Засипте желатин в каструлю або кухоль і додайте води, перемішайте. Відставте приблизно на 15 хвилин, щоб желатин набряк. Набряклий желатин поставте на дуже слабкий вогонь і нагрівайте, помішуючи, до його розчинення. Зніміть з вогню і відставте.
Перекладіть йогурт в миску. Залийте вершки в іншу миску, засипте цукрову пудру, цукор з ваніллю і збийте.
Додайте до розчиненого желатину трохи йогурту і перемішайте. Додайте змішаний желатин до залишеного йогурту і збийте міксером. Потім двома порціями додайте збиті вершки, після кожного додавання ретельно перемішуючи міксером.
Готовим кремом полийте вишню і вирівняйте, поставте корж знову на ніч в холодильник. Готовий йогуртовий торт можна акуратно витягнути з дека і розрізати на порційні частини. Кожну порцію можна прикрасити краплею збитих вершків, посипати тертим шоколадом і в кінці укласти вишеньку. Вдалої випічки.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти