Укр
Рус
Торти Випічка Европейская кухня

Йогуртовий торт

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

643 - переглядів
75 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Йогуртовий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запрошуємо всіх на смачний торт з вишнею, з йогуртовим кремом. Йогуртовий торт на какао, вологий бісквіт. Торт дуже смачний, ароматний, з великою кількістю вишні. Всі прошарки разом мають прекрасне поєднання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Йогуртовий торт" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи17.5 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Встановіть духовку на 160 градусів в режимі гарячого повітря (в режимі вгору-вниз 180) Збийте яєчні білки, поки вони не стануть густими. Постійно перемішуючи міксером, всипте в них цукор і розмішуйте, поки маса не стане густою і блискучою.

Крок - 1
02

Потім додайте у збиті білки жовтки і продовжуйте перемішувати міксером до отримання легкої кремоподібної маси.

Крок - 2
03

В окремій мисці змішайте борошно, какао і розпушувач для тіста.

Крок - 3
04

До яєчної маси додайте масло і акуратно перемішайте лопаткою. Потім просійте приготовлене какао-борошно до яєчної маси, перемішавши лопаткою (не перемішуйте занадто довго).

Крок - 4
05

Викладіть тісто на деко розміром 25x35 см, вистелений папером для випічки, вирівняйте і поставте в розігріту духовку. Випікайте близько 35 хвилин. Вийміть з духовки, дайте повністю охолонути.

Крок - 5
06

Викладіть вишню в каструлю, залийте водою, засипте цукор і перемішайте все ложкою. Поставте каструлю з вишнею на вогонь і доведіть до кипіння, періодично помішуючи. Коли вишня закипить, зменшіть вогонь і варіть її приблизно 1-2 хвилини.

Крок - 6
07

Тим часом засипте пудинг в миску, додайте трохи води і перемішайте. Вилийте пудинг в киплячу вишню і знову відваріть ягоду. Зніміть з вогню, додайте в каструлю желе і перемішайте, поки воно не розчиниться, відставте вміст до повного охолодження. Вишнева маса повинна трохи затвердіти і загуснути.

Крок - 7
08

Вийміть остиглий бісквіт з дека, видаліть папір для випічки і знову покладіть папір у деко. Вирівняйте верх бісквіта, зріжте запечену скоринку, щоб вишнева маса краще просочилася, і знову викладіть його в деко.

Крок - 8
09

Змішайте воду, цукрову пудру і лимонний сік для замочування і рясно промокніть бісквіт в листі. Налийте злегка застиглу вишневу масу на бісквіт і вирівняйте. Поставте деко в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Крок - 9
10

Засипте желатин в каструлю або кухоль і додайте води, перемішайте. Відставте приблизно на 15 хвилин, щоб желатин набряк. Набряклий желатин поставте на дуже слабкий вогонь і нагрівайте, помішуючи, до його розчинення. Зніміть з вогню і відставте.

Крок - 10
11

Перекладіть йогурт в миску. Залийте вершки в іншу миску, засипте цукрову пудру, цукор з ваніллю і збийте.

Крок - 11
12

Додайте до розчиненого желатину трохи йогурту і перемішайте. Додайте змішаний желатин до залишеного йогурту і збийте міксером. Потім двома порціями додайте збиті вершки, після кожного додавання ретельно перемішуючи міксером.

Крок - 12
13

Готовим кремом полийте вишню і вирівняйте, поставте корж знову на ніч в холодильник. Готовий йогуртовий торт можна акуратно витягнути з дека і розрізати на порційні частини. Кожну порцію можна прикрасити краплею збитих вершків, посипати тертим шоколадом і в кінці укласти вишеньку. Вдалої випічки.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Вегетаріанське рагу - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанське рагу 60 5 4 з 5 - детальніше -
Брускетта з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з сиром 45 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Kласичний хаш - покроковий рецепт, фото 1 Kласичний хаш 100 6 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці 120 4 4 з 5 - детальніше -
Соте з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Соте з баклажанів 55 3 3 з 5 - детальніше -
Щербет з печива - покроковий рецепт, фото 1 Щербет з печива 55 3 3 з 5 - детальніше -